back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βόλος: «Να συνεχίσει τις διακοπές του ο Κλάτενμπεργκ»

Διαβάστε επίσης

Αιχμές για την απόφαση παραμονής του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στον ρόλο του αρχιδιαιτητή άφησε μέσω ανακοίνωσής του ο Βόλος.

Χαρακτηριστικά, η θεσσαλική ΠΑΕ σχολιάζει με σκωπτικό τρόπο το θέμα αναφέροντας:

«Ελπίζουμε, ωστόσο, ότι ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που έχουν και την αρμοδιότητα θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και οι ευχές τους θα συνοδεύσουν τον Άγγλο διαιτητή στη συνέχιση των διακοπών του στην πανέμορφη χώρα των Φαραώ και των Πυραμίδων. Αντίστοιχες αυτών που τόσο πλούσια και ανέξοδα πέρασε και στην Ελλάδα».

Αναλυτικά:

«Στον θαυμαστό κόσμο της Super League ήταν να το δούμε και αυτό! Να συγκαλείται το Δ.Σ του συνεταιρισμού προκειμένου να λάβει απόφαση επί ενός θέματος, όπως η επιλογή αρχιδιαιτητή, χωρίς να έχει καμία απολύτως αρμοδιότητα επ’ αυτού!!!

Θα μπορούσαμε, γυρνώντας το χρόνο πίσω, να επιδοθούμε σε ένα γλέντι σχολιασμού για τη στάση όλων αυτών που τόσο θερμά σήμερα στηρίζουν τον Κλάτενμπεργκ, υπενθυμίζοντας απλώς και μόνο τις ανακοινώσεις και τα όσα σε βάρος του αυτοί οι ίδιοι καταλόγιζαν με σκληρή, μάλιστα, γλώσσα. Δεν το κάνουμε γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Ο κόσμος έχει μνήμη και κρίση και όλοι κρινόμαστε.

Ελπίζουμε, ωστόσο, ότι ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, που έχουν και την αρμοδιότητα θα αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και οι ευχές τους θα συνοδεύσουν τον Άγγλο διαιτητή στη συνέχιση των διακοπών του στην πανέμορφη χώρα των Φαραώ και των Πυραμίδων. Αντίστοιχες αυτών που τόσο πλούσια και ανέξοδα πέρασε και στην Ελλάδα.

Και μετά τις… ευχές θα προχωρήσουν στην επιλογή ενός νέου προσώπου ικανού να ηγηθεί της Διαιτησίας και να προσφέρει έργο, διασφαλίζοντας την απονομή δικαιοσύνης σον πολύπαθο χώρο του ποδοσφαίρου μας.

Καλό ταξίδι, λοιπόν, κύριε Κλάτενμπεργκ και καλή τύχη στο άμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο…».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα