back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χειρουργήθηκαν με επιτυχία οι Φουντούλης και Ζερδεβάς

Διαβάστε επίσης

Με απόλυτη επιτυχία χειρουργήθηκαν την Τρίτη, από τον χειρούργο ορθοπεδικό με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις Γιώργο Καραχάλιο, οι Γιάννης Φουντούλης και Μάνος Ζερδεβάς.

Ο πρώτος, ταλαιπωρούνταν με χρόνιο πρόβλημα στον αντίχειρά του, αλλά παρόλα αυτά αγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης, ενώ ο Ζερδεβάς τραυματίστηκε στο αριστερό του χέρι (μερική ρήξη τένοντα) στην διάρκεια του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, στον προημιτελικό αγώνα με τις ΗΠΑ και απουσίασε τόσο από τον ημιτελικό με την Ιταλία, όσο και τον μικρό Τελικό με την Κροατία.

Τον όλο συντονισμό των ενεργειών για να χειρουργηθούν άμεσα τόσο ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, όσο και ο βασικός της τερματοφύλακας, είχε ο γιατρός της ΚΟΕ, επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής σχολής Αθηνών Γιώργος Μαρίνος, ο οποίος και εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα των δύο χειρουργικών επεμβάσεων από τον εξαίρετο επιστήμονα και με μεγάλη εμπειρία κ. Καραχάλιο.

Τόσο ο Γιάννης Φουντούλης, όσο και ο Μάνος Ζερδεβάς θα ακολουθήσουν πλέον ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και για το λόγο αυτό θα απουσιάσουν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενείται στο Σπλιτ (27/8 – 10/9).

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα