back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κ. Γενηδουνιάς: Το πόλο θα συνεχίσει να φέρνει επιτυχίες και πρέπει να γίνει το εθνικό άθλημα της Ελλάδας

Διαβάστε επίσης

Στην τρίτη θέση του κόσμου η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών. Μετά το Τόκιο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες , η εθνική πόλο ανέβηκε και στο βάθρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου στη Βουδαπέστη, νικώντας στο μικρό τελικό την Κροατία. Η ελληνική ομάδα άφησε εκτός βάθρου την Κροατία για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

«Το πόλο θα συνεχίσει να κάνει και να φέρνει επιτυχίες και πρέπει να γίνει το εθνικό άθλημα της Ελλάδας» είπε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στον Μιχάλη Λεάνη, ο αθλητής της Εθνικής ομάδας πόλο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς.

«Το μέλλον αυτής ης ομάδας επιφυλάσσει κάτι πολύ καλό» πρόσθεσε. «Υπάρχει πολύ ταλέντο και πολύ μέλλον. Υπάρχει μεγάλο ταλέντο και στα παιδιά που έρχονται. Γίνεται καλή δουλειά και στις μικρότερες εθνικές» υπογράμμισε.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά για την εθνική ομάδα ανδρών που κατακτά δεύτερο σερί μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση και πλέον ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα φιλοξενηθεί στο τέλος του Αυγούστου στο Σπλιτ.

«Δε δίνω υποσχέσεις , δε θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες. Θα πάμε 13 άτομα συν 2 αναπληρωματικοί στρατιώτες και ετοιμοπόλεμοι για να κάνουμε ότι καλύτερο. Υπόσχομαι πάρα πολύ δουλειά και μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε ότι καλύτερο για τη χώρα μας»  ανέφερε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς σχετικά με το Ευρωπαϊκό που θα διεξαχθεί στην Κροατία από τις 29 Αυγούστου έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα