13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

13.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Σουηδία: Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε μια γυναίκα στο πολιτικό φεστιβάλ του νησιού Γκότλαντ

Διαβάστε επίσης

Ένας άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του πολιτικού φεστιβάλ Αλμεντάλεν, στο νησί Γκότλαντ της Σουηδίας, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, έχει συλληφθεί ως ύποπτος ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών.

Το πολιτικό φεστιβάλ προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες ανθρώπους και ηγέτες κομμάτων που εκφωνούν ομιλίες και έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με ψηφοφόρους και τουρίστες.

Ο ιστότοπος www.thelocal.se γράφει ότι ο ύποπτος μαχαίρωσε τη γυναίκα στον κορμό, λίγο πριν δώσει συνέντευξη Τύπου η ηγέτιδα του Κεντρώου Κόμματος Άνι Λέεφ. «Άκουσα μια κραυγή, στράφηκα και είδα έναν άνδρα να ρίχνει κάποιον στο έδαφος και να τρέχει. Ένας πολίτης τον κυνήγησε, τον έσπρωξε στον τοίχο και τον ακινητοποίησε», είπε η Μαρία Άρκεμπι, μια αυτόπτης μάρτυρας, στην εφημερίδα Expressen.

Η συνέντευξη Τύπου ματαιώθηκε και η ασφάλεια της Λέεφ δεν την άφησε να ανέβει στη σκηνή.

Ένας φωτορεπόρτερ του σουηδικού πρακτορείου TT είπε ότι δόθηκαν στην τραυματισμένη γυναίκα οι πρώτες βοήθειες επί τόπου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο τοπικό νοσοκομείο Βίσμπι Λάζαρετ.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι συνελήφθη ένας άνδρας και ότι οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν την ταυτότητα της γυναίκας. Σύμφωνα με την Expressen, ο άνδρας δεν φαίνεται να έχει ποινικό μητρώο, ούτε κάποια σχέση με το θύμα του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα