back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο συγγραφέας Δημήτρης Σωτάκης SOLO στον Αθήνα 9.84!

Διαβάστε επίσης

 

Κάθε Κυριακή στις 11.00 το πρωί και για μια ώρα ένας καλεσμένος sol….αρει  στο μικρόφωνο του Αθήνα 984!

Αποκαλύπτεται, συγκινείται, χαμογελάει, θυμάται στιγμές της δημιουργικής του πορείας και μοιράζεται εικόνες από το παρόν και το μέλλον του.

Κυριακή 10 Ιουλίου , στο μικρόφωνο ο Δημήτρης Σωτάκης. 

Ο Δημήτρης Σωτάκης  είναι συγγραφέας και γεννήθηκε στην Αθήνα.

‘Εχει γράψει μυθιστορήματα πολυμεταφρασμένα, όπως: «Η πράσινη πόρτα», «Το θαύμα της αναπνοής», «Η ιστορία ενός σούπερ μάρκετ»  «Ο μεγάλος υπηρέτης»  «Η παραφωνία»  «Ο Άνθρωπος Καλαμπόκι»,  «Ο θάνατος των ανθρώπων», «Η ανάσταση του Μάικλ Τζάκσον» , «Ο κανίβαλος που έφαγε έναν Ρουμάνο».

Το θαύμα της αναπνοής κατέκτησε το βραβείο The Athens Prize for Literature και ήταν υποψήφιο για το Ευρωπαϊκό Αριστείο Λογοτεχνίας, καθώς και για το βραβείο Jean Monnet στη Γαλλία.

Μόλις κυκλοφόρησε το νέο του μυθιστόρημα  «Μισή Καρδιά », από τις εκδόσεις Κέδρος.

Ο ήρωας του είναι ένας άντρας που  ανακαλύπτει τυχαία, σε μια φωτογραφία, κάποιον με τον οποίο μοιάζουν πολύ , έναν πραγματικό σωσία του. Ξεκινάει την αναζήτησή του, ψάχνοντας για μια λογική εξήγηση σ’ αυτό το μυστήριο. Τι μπορεί να συμβαίνει; Ποια μυστικά κρύβονται πίσω από αυτή την παράξενη ιστορία;

Ένα μυθιστόρημα για τις πιο κρυφές μας επιθυμίες, για όσα δεν τολμάμε να ομολογήσουμε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό. Ένα παιχνίδι με την ίδια τη ζωή, που κυλάει με τους δικούς της ρυθμούς μπροστά απ’ τα έκπληκτα μάτια μας.

Επιμέλεια εκπομπής : Αριστέα Γιάννου 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα