back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φ. Μπακαδήμα: Το ΜέΡΑ25 δε δημιουργήθηκε για να γίνει δεκανίκι κανενός

Διαβάστε επίσης

«Ο πρωθυπουργός έπρεπε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, δεν εξυπηρετεί κανέναν μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος, όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα, όπως είναι η ακρίβεια» σχολίασε στον Αθήνα 9.84 και στον Νίκο Καρούτζο η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος και γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας του ΜεΡΑ25 Φωτεινή Μπακαδήμα.

«Δε θεωρώ ότι συμφέρει κανέναν, στην παρούσα φάση, να γίνουν εκλογές.  Είμαστε χώρα σε κρίση, έχουμε ακρίβεια, τα έξοδα θα είναι πολλά για τη διενέργεια εκλογών και δεν έχει νόημα να μπούμε σε αυτή τη φάση σε αυτό το έξοδο» πρόσθεσε.
Ξεκαθάρισε πάντως ότι η αντιπολίτευση είναι έτοιμη για όποτε γίνουν εκλογές. «Είναι στο χέρι του πρωθυπουργού. Πιστεύω ότι θα τηρήσει τη δέσμευσή του. Ή θα βρει έναν καλό λόγο για να πάει σε πρόωρες εκλογές ή αυτές θα διεξαχθούν κάπου κοντά στα Χριστούγεννα» υπογράμμισε.

Σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΜεΡΑ25 με τον ΣΥΡΙΖΑ η Φωτεινή Μπακαδήμα τόνισε μεταξύ άλλων: «Το ΜέΡΑ25 δε δημιουργήθηκε για να γίνει δεκανίκι κανενός, έγινε για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Στο Συνέδριό μας καταθέσαμε ένα πλαίσιο 7 συν 1 προτάσεων που μπορούν να αποτελέσουν τους βασικούς πυλώνες για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Αυτές θέτουμε ως πλαίσιο προεκλογικής συζήτησης κι όχι μετεκλογικής συνεργασίας. Οποιαδήποτε συνεργασία πρέπει να είναι προγραμματική, πριν από τις εκλογές όχι μετά, γιατί μετά απλώς μοιράζονται υπουργικές καρέκλες».

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα