back to top
25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

25.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βερναρδάκης: Απαράδεκτο το σχόλιο μου – Ζητώ συγγνώμη από την κ. Κεραμέως

Διαβάστε επίσης

Συγγνώμη για το σχόλιό του για την υπουργό Παιδείας ζητάει με δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

«Το σχόλιό μου για το αντιεκπαιδευτικό έκτρωμα της κ. Κεραμέως ήταν ξεκάθαρα άστοχο», σημειώνει για όσα ανέφερε σε ανάρτησή του και προσθέτει: «Για αυτό το λόγο και αναγνωρίζοντάς το, το έχω αποσύρει από χθες το βράδυ».

«Ζητώ συγγνώμη από την κ. Κεραμέως για το απαράδεκτο σχόλιο, η πολιτική κριτική μου ωστόσο στο αίσχος που έφερε προς ψήφιση στη Bουλή παραμένει στο ακέραιο», καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε βίντεο που ανάρτησε στο TikTok είχε γράψει: «είναι η Νίκη Κεραμέως η Πισπιρίγκου της Δημόσιας Παιδείας;» προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της υπουργού Παιδείας.

Ν. Κεραμέως: Ο κ. Βερναρδάκης ξεπέρασε κάθε όριο

«Ο κ. Βερναρδάκης ξεπέρασε κάθε όριο», αναφέρει σε ανάρτησή της στο twitter η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. «Χυδαιότητα, τοξική πόλωση και διχασμός, απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα, μισογυνισμός… Ο κ. Αλέξης Τσίπρας τι θέση θα πάρει;» προσθέτει η κ. Κεραμέως στην ανάρτησή της.

ΝΔ: Απαιτούμε από τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια επίθεση

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας ότι ο Χριστόφορος Βερναρδάκης «ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα».

«Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής δημοσιότητας. Το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του, δεν έχει τέλος», επισημαίνει   στην ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία καλώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταδικάσει «την άθλια επίθεση». «Αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει», κατέληξε η Πειραιώς.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα