back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Άρης κέρδισε με 2-0 τον Ιωνικό σε φιλικό αγώνα

Διαβάστε επίσης

Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο Άρης συνεχίσε με επιτυχία σε ακόμη ένα φιλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με το 2-0 επί του Ιωνικού, δείχνοντας καλό πρόσωπο σε μεγάλο διάστημα του αγώνα.

Ο Άρης επικράτησε του Ιωνικού με 2-0 σε φιλική αναμέτρηση στο «Κλ. Βικελίδης» σ’ ένα παιχνίδι που δεν οδηγεί σε συμπέρασμα για το επίπεδο ετοιμότητάς του ενόψει των αγώνων με την Γκόμελ.

Συμπέρασμα δεν αναδύεται γιατί πολύ απλά ο Χερμάν Μπούργος δεν αντιμετώπισε το παιχνίδι ως πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων με την Γκόμελ αλλά ως μια ευκαιρία να δώσει στους παίκτες του ένα ακόμη παιχνίδι.

Ο Αργεντίνος τεχνικός προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του χρησιμοποιώντας πειραματική ενδεκάδα στο ξεκίνημα του αγώνα.

Ο Άρης βρήκε γκολ στο 60ο λεπτό όταν μετά από σουτ του Πάλμα, απόκρουση του Χουτεσιώτη και σέντρα του Μαζικού, στην προσπάθειά του να διώξει ο Σερβιλάκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Στο 67’ ο Χερμάν Μπούργος προχώρησε σε οκτώ αλλαγές και τρία λεπτά αργότερα ο Ιζέτ Χαΐροβιτς σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά (2-0).

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα (46’ Σιαμπάνης, 82’ Καρακασίδης), Οντουμπάτζο (67’ Εμπακατά), Φαμπιάνο (46’ Μπράμπετς), Χρυσόπουλος (46’ Τανούλης), Μαζικού (67’ Πίρσμαν), Νταμπό (67’ Ντουκουρέ), Ντιόπ (67’ Σγούρος), Καμάτσο (67’ Μαντσίνι), Ματέο Γκαρσία (67’ Χαΐροβιτς), Γκρέι (67’ Χατζηιωάννου) και Πάλμα (67’ Παναγίδης).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης (76’ Περλέσι), Τσιριγώτης, Αντούνες, Μασάς (58’ Ιωαννίδης Ν.), Ιωαννίδης (78’ Οφούσου), Κοκκίνης, Σερβιλάκης, Βαλεριάνος, Μαντζης, Πογοσιάν και Μύγας.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα