back to top
18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΣΤΑΣΥ: Συνάντηση για το έργο της αναβάθμισης των συρμών της γραμμής 1

Διαβάστε επίσης

Το έργο της αναβάθμισης των συρμών της γραμμής 1 μπήκε στις ράγες μετά τη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή η διοίκηση της εταιρείας Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ) με εκπροσώπους της CAF, που έχουν αναλάβει το έργο.

Οι εκπρόσωποι της Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles SA (CAF) συζήτησαν με τα μέλη της Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ στα γραφεία της εταιρείας την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 τις παραμέτρους και τους όρους εκτέλεσης ενός ιδιαίτερα σημαντικού για τη λειτουργία και την περαιτέρω ανάπτυξη των Σταθερών Συγκοινωνιών έργου.

Η ισπανική εταιρεία CAF, στην οποία προ ημερών κατακυρώθηκε το Έργο της αναβάθμισης των συρμών της Γραμμής 1 του Μετρό, παρουσίασε τις λεπτομέρειες του έργου, ενώ ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΣΤΑΣΥ Χάρης Δαμάσκος υπογράμμισε στον Managing Director Engineered Modernizations της CAF Mikel Maiz την ανάγκη της εμπρόθεσμης και συνεπούς εκτέλεσης του Έργου, που θα οδηγήσει στην παράδοση 14 συρμών, πλήρως αναβαθμισμένων και ικανών για παραγωγική λειτουργία για 25 ακόμα χρόνια.

Όπως σημείωσαν οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών, η Διαγωνιστική Διαδικασία του Έργου εξελίσσεται ομαλά και εντός των προκαθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων και θα ολοκληρωθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα με την υπογραφή της σύμβασης.

Ισίδωρος Ρούσσος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα