back to top
18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

18.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία της ΝΔ Αχαΐας-Για θρασύδειλους τραμπούκους έκανε λόγο η ΝΔ

Διαβάστε επίσης

«Η επίθεση στα γραφεία της ΝΔ στην Πάτρα από θρασύδειλους τραμπούκους, δεν πρόκειται να τρομοκρατήσει κανέναν. Η λειτουργία του κράτους Δικαίου βασίζεται στην εφαρμογή των νόμων και αυτή είναι αταλάντευτη επιλογή της κυβέρνησης» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου της ΝΔ για την επίθεση στα γραφεία της στην Πάτρα.

«Οι ακραίες μειοψηφίες τραμπούκων που μέσα σε ένα τοξικό κλίμα προσπαθούν να επιβάλουν τις απόψεις τους με βανδαλισμούς, πέφτουν στο κενό. Η δημοκρατία είναι πιο δυνατή από τις πράξεις τους» προσθέτει η ΝΔ.

Το μεσημέρι έγινε επίθεση στα γραφεία της διοικούσας επιτροπής εκλογικής περιφέρειας Αχαΐας της ΝΔ, που βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας από άτομα που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ειδικότερα, οι άγνωστοι δράστες ανέβηκαν στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας που στεγάζονται τα γραφεία, στην διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Ερμού και στην συνέχεια έγραψαν συνθήματα έξω από την κλειστή πόρτα υπέρ του φυλακισμένου και απεργού πείνας, Γιάννη Μιχαηλίδη, ενώ πέταξαν μπογιές και φυλλάδια.

Αμέσως μετά έφυγαν από την πολυκατοικία, ενώ η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα