back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον Γκουντάιτις

Διαβάστε επίσης

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Αρτούρας Γουντάιτις που συμφώνησε σε όλα με το τριφύλλι και θα αποτελέσει τον δεύτερο σέντερ τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και ήρθε σε συμφωνία με Αρτούρας Γουντάιτις (28 χρονών, 2.08 μέτρα), με τον οποίο βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις τις τελευταίες μέρες.

Ο δυναμικός σέντερ θα αποτελέσει την λύση στη θέση “5” πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη. Το όνομά του βρισκόταν στην λίστα του Παναθηναϊκού εδώ και αρκετό καιρό, όμως προτεραιότητα του τεχνικού, Ντέγιαν Ράντονιτς ήταν αρχικά να καλύψει τις θέσεις στα γκαρντ. Με τις αποκτήσεις παικτών σε αυτές τις θέσεις να έχει ολοκληρωθεί, οι πράσινοι επανήλθαν στο θέμα του Γουντάιτις και κινήθηκαν άμεσα για την απόκτησή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη ανακοινώσει τις προσθήκες των Λι, Καλαϊτζάκη, Γουόλτερς, Γουίλιαμς, Άντριους και Γκριγκόνις. Πλέον απομένει η απόκτηση ενός ακόμα ξένου που θα παίξει στο “3” και το “4” και πιθανότατα ενός ακόμα Έλληνα.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα