back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τη Λέφσκι Σόφιας

Διαβάστε επίσης

Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τη Λέφσκι Σόφιας για το Β’ προκριματικό γύρο του Conference League, διεξήχθη στο γήπεδο της Τούμπας.

Το βάρος δόθηκε στις τακτικές λεπτομέρειες, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, όπως κι ο ίδιος ομολόγησε στη συνέντευξη Τύπου. Ο Λευτέρης Λύρατζης δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη δεξιά ποδοκνημική, έκανε θεραπεία και δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Ρουμάνου προπονητή, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα.

Αμφότεροι έκαναν πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνεχίζει την αποκατάστασή του και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ είναι ανέτοιμος, έχοντας προ ολίγων ημερών ενταχθεί στις προπονήσεις.

Οι 23 παίκτες που θα μπουν στο τσάρτερ της αποστολής και θα ταξιδέψουν στη Σόφια είναι οι Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Κουαλιάτα, Μπράντον, Κούτσιας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα