back to top
17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

17.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Β. Κόκκαλης: Δεν εφησυχάζουμε, παρακολουθούμε διαρκώς την εξέλιξη της φωτιάς και το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης

Διαβάστε επίσης

«Υπάρχουν δυο ενεργά μέτωπα αυτή τη στιγμή, το ένα είναι στη Διώνη, στο Ντράφι όπου υπάρχουν διάσπαρτα σπίτια και το άλλο πέρασε από την Λεωφόρο Μαραθώνος προς την περιοχή Βακαλόπουλος στην Παλλήνη, όπου επιχειρούν οι δυνάμεις», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Αττικής, Βασίλης Κόκκαλης σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή όπου μαίνεται από χθες το απόγευμα η πύρινη λαίλαπα.

«Γίνονται συνεχώς ρίψεις με εναέρια μέσα. Σημειώνονται συνεχείς αναζωπυρώσεις στις περιοχές που καίγονταν χθες και στις οποίες επιχειρούν εναέρια και πεζοπόρα τμήματα», ανέφερε, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στην Μαργαρίτα Μυτιληναίου.

Ο κ. Κόκκαλης, έκανε λόγο για πολύ ισχυρούς ανέμους που εξακολουθούν να πνέουν στην περιοχή καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολο το έργο της κατάσβεσης, καθώς, όπως χαρακτηριστικά είπε, πολλές φορές ακόμα και τα εναέρια δεν μπορούν εύκολα να πραγματοποιήσουν ακριβείς ρίψεις.

«Δεν εφησυχάζουμε, παρακολουθούμε διαρκώς την εξέλιξη της φωτιάς και το ενδεχόμενο αναζωπύρωσης. Είναι μια πυρκαγιά η οποία θα μας απασχολήσει πάρα πολλές μέρες λόγω των αναζωπυρώσεων που μπορεί να υπάρξουν ανά πάσα στιγμή. Επομένως χρειάζεται προσοχή», συμπλήρωσε.

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα