back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Για το θετικό αποτέλεσμα στη Σόφια ο ΠΑΟΚ

Διαβάστε επίσης

Με το δεξί θέλει να μπει στο φετινό Europa Conference League ο ΠΑΟΚ, o οποίος έφτασε την περσινή σεζόν μέχρι τους «8» της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA.

Το φετινό ταξίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» ξεκινάει από τη Σόφια, όπου θέλει απόψε να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση (20:00, Novasports 2).

Ο ΠΑΟΚ είναι χωρίς αμφιβολία το φαβορί του ζευγαριού, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι Βούλγαροι θα εγκαταλείψουν τη δική τους προσπάθεια και δεν θα παλέψουν για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον Γ’ προκριματικό γύρο το νικητή του ζευγαριού Βέλεζ Μόσταρ (Βοσνία/Ερζεγοβίνη) – Χαμρούν Σπάρτανς (Μάλτα), με τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 4 και 11 Αυγούστου, αντίστοιχα.

Ένας σχετικά άπειρος διαιτητής, ο 34χρονος Γάλλος Ζερεμί Πινάρ, ορίσθηκε από την UEFA να σφυρίξει το αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Λέφσκι στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ.
Βοηθοί του Πινάρ στη Σόφια θα είναι οι συμπατριώτες του Αουρέλειν Ντρουέτ και Λοράν Κονιλιό, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Γάλλος, Μπαστιέν Ντεσεπί.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα