back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Τσάβι ζήτησε την επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με την Sport, ο Τσάβι ζήτησε την επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα στο τέλος της φετινής χρονιάς, δηλαδή για τη σεζόν 2023-2024, όταν και θα έχει λήξει το συμβόλαιό του με την Παρί.

Το περσινό καλοκαίρι ήταν όταν ο Λιονέλ Μέσι αποχωρούσε από την Μπαρτσελόνα για την Παρί. Όμως, η πόρτα των μπλαουγκράνα δεν έκλεισε ποτέ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sport η επιστροφή του Αργεντινού σούπερ σταρ είναι πιθανή.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Τσάβι ζήτησε από τον Τζουάν Λαπόρτα, το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Μέσι στο τέλος της σεζόν, δηλαδή ενόψει του 2023/24. Ο Ισπανός προπονητής διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Αργεντινό και θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει στον σύλλογο οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά.

Μάλιστα, το να κλείσει ο Μέσι την καριέρα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα ήταν το ιδανικό σενάριο. Το όνομά του συνδέθηκε με τους μπλαουγκράνα και η αποχώρησή του έγινε με έναν περίεργο τρόπο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θέλει να αφήσει την υπόθεσή έτσι. Είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Μέσι την δυνατότητα της επέκτασης του συμβολαίου του και μετά το 2023.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα