back to top
22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σφραγίζει την πρόκριση ο Άρης κόντρα στην Γκόμελ

Διαβάστε επίσης

Διαδικαστικό χαρακτήρα έχει η αποψινή ρεβάνς του Άρη με την γηπεδούχο απόψε Γκόμελ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». 

Οι Θεσσαλονικείς, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και τελικά να επικρατήσουν με το ευρύ 5-1 των Λευκορώσων και να καθαρίσουν από την πρώτη αναμέτρηση την πρόκριση. Το ενδιαφέρον πλέον στο «κίτρινο» στρατόπεδο στρέφεται στην επόμενη φάση του Europa Conference League, όπου η ομάδα του Χερμάν Μπούργος θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ίβιτς.

Πριν από αυτά τα ματς, όμως, ο Άρης καλείται να κάνει του καθήκον του και να νικήσει ξανά την Γκόμελ. Πρώτα από όλα για να συγκεντρώσει βαθμούς για την Ελλάδα και μετά για τον εαυτό του, ώστε να μπορέσει τα επόμενα χρόνια να έχει ακόμα καλύτερες κληρώσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Μπούργος σκοπεύει να κρατήσει «κρυφά» κάποια χαρτιά του ενόψει των αγώνων με τους Ισραηλινούς, ενώ παράλληλα θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ορισμένους παίκτες ανοίγοντας έτσι το ροτέισον ενόψει της συνέχειας.

Διαιτητής θα είναι ο Βέλγος Νίκολας Λαφόρζ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Λοράν Κονοτέ και Ρούμπεν Βινς, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γουέσλι Ντε Κρέμε. Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτή τη φάση του Europa Conference League, δεν υπάρχει VAR.

Σέντρα στις 21:00 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα