back to top
19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 17:00

Διαβάστε επίσης

Επεισόδιο με πυροβολισμούς με έναν νεκρό σημειώθηκε λίγο πριν τις 15.00 στην οδό Μακρυγιάννη στην Αγία Βαρβάρα. Όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία εντόπισε το θύμα βαριά τραυματισμένο στον δρόμο και τους δράστες να έχουν εξαφανίσει. Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματα του. Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Νέα υπόθεση γυναικοκτονίας συγκλονίζει την χώρα μας. Νεκρή από τα χέρια του 60χρονου συζύγου της έπεσε 56χρονη στο χωριό Άνω Μαλάκι στο Ρέθυμνο, όταν κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού του ζευγαριού, ο 60χρονος κατάφερε μαχαιριές στο σώμα της γυναίκας. Η Αστυνομία, ειδοποιήθηκε από τον γιο του ζεύγους, ενώ ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του παραδόθηκε και κατά την προανάκριση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, υπέδειξε και πού βρίσκεται το όπλο του εγκλήματος.

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 38χρονος ψαροντουφεκάς ο οποίος αγνοούνταν από χθες το πρωί στη θαλάσσια περιοχή “Δαρδίζα” Ερμιόνης και Λίμνης Θερμησίας στην Αργολίδα. Ο 38χρονος μετά από έρευνες εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Βελετσιώτες Φθιώτιδας. Επιχειρούν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα και δύο αεροσκάφη. Υπό μερικό έλεγχο έχουν τεθεί οι πυρκαγιές σε Ηλεία και Κορινθία.

Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Δευτέρα, 1η Αυγούστου, για τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική, τις Σποράδες, τη Χίο, τα Ψαρά, τη Σάμο και την Ικαρία.

Ανοίγει από αύριο για τους αριθμούς φορολογικού μητρώου που λήγουν σε 1,2 και 3, η πλατφόρμα του “Fuel Pass 2” για την υποβολή αιτήσεων από τους κατόχους Ι.Χ και μοτοσυκλετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν ένα μήνα περιθώριο για να υποβάλουν την αίτηση τους.

Αρχίζει από αύριο, 1η Αυγούστου, σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, πλην των Περιφερειών Αττικής και Νοτίου Αιγαίου, η διαδικασία εγγραφής των πολιτών άνω των 16 ετών στον προσωπικό γιατρό. Για τις δύο περιφέρειες Αττικής και Νοτίου Αιγαίου οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την 1η Σεπτεμβρίου. Το σύστημα του προσωπικού γιατρού αναμένεται να τεθεί σε πλήρη λειτουργία, στις αρχές του επόμενου έτους.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα και ως τα μέσα Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή της γραμμής 4 του Metro. Αναλυτικά τα σημεία εργασιών στην ιστοσελίδα του σταθμού μας www.athina984.gr. Εξάλλου, στον σταθμό Αγία Μαρίνα θα έχει προσωρινό τέρμα, ως τις 7 Αυγούστου η γραμμή 3, λόγω δοκιμών ενόψει επέκτασής της προς Πειραιά.

Με μία συναυλία – αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή πέφτει απόψε η αυλαία των 70 και πλέον εκδηλώσεων, θεάτρου και μουσικής, που οργάνωσε από τις 18 Ιουνίου ο Οργανισμός Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, σε 17 γειτονιές της Αθήνας. «Όνειρο ήταν μα δεν το λησμονάμε» απόψε στις 9 στο Θέατρο του Κολωνού. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Και ο καιρός…

Αίθριος για αύριο στην Αττική. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Θερμοκρασία 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα