back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Νέες προκλητικές δηλώσεις του εκπροσώπου της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραήμ Καλίν, εν όψει των ερευνών του τουρκικού γεωτρύπανου «Αμπντουλχαμίτ Χαν» στα νερά της Ανατολικής Μεσογείου. Ο Καλίν μιλώντας στο τουρκικό κανάλι Haber 7 ανέφερε ότι όπως και το «Ορούτς Ρέις» έτσι και το «Αμπντουλχαμίτ Χαν» θα κάνει έρευνες, καθώς -όπως ισχυρίστηκε- η Τουρκία κάνει αυτές τις εργασίες απολύτως νόμιμα, επικαλούμενος μάλιστα και άδεια από τα κατεχόμενα. Συμπλήρωσε, δε, ότι η Τουρκία δεν δίνει σημασία στους ισχυρισμούς των Ελληνοκυπρίων και των Ελλήνων πως η χώρα του παραβιάζει τις δικές τους περιοχές, γιατί «δεν υπάρχει καμία νομική βάση».

Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (ΔΕΕΣ) σε σημερινή της ανακοίνωση αναφέρει ότι δεν έχει λάβει ακόμη την άδεια να επισκεφθεί τον τόπο όπου την Παρασκευή σημειώθηκε επίθεση κατά την οποία σκοτώθηκαν δεκάδες Ουκρανοί αιχμάλωτοι πολέμου,, καταδικάζοντας το περιστατικό στην φυλακή Ολένβικα, στην περιφέρεια του Ντονέτσκ, στην ανατολική Ουκρανία.

Σε ύφεση η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα στο Καλαμάκι της Ζακύνθου. Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στην περιοχή Βελετσιώτες Φθιώτιδα. Σε εξέλιξη η φωτιά αυτή την ώρα στο Αρχοντικό Γιαννιτσών και στα Βασιλικά Ανώγεια στην Κρήτη

Πολύ υψηλός είναι ο κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Δευτέρα, 1η Αυγούστου, για ΤΗΝ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ,Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (ΠΕ Χίου, ΠΕ Σάμου, ΠΕ Ικαρίας)

Νέα υπόθεση γυναικοκτονίας συγκλονίζει την χώρα μας. Νεκρή από τα χέρια του 60χρονου συζύγου της έπεσε 56χρονη στο χωριό Άνω Μαλάκι στο Ρέθυμνο, όταν κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού του ζευγαριού, ο 60χρονος κατάφερε μαχαιριές στο σώμα της γυναίκας. Η Αστυνομία, ειδοποιήθηκε από τον γιο του ζεύγους, ενώ ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του παραδόθηκε και κατά την προανάκριση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, υπέδειξε και πού βρίσκεται το όπλο του εγκλήματος.

Σεισμική δόνηση 3,9 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νωρίτερα 16,8χλμ Νοτιοανατολικά από Λευκάδα Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 5 χλμ και έγινε αισθητός στο νησί της Λευκάδας.

Ανοίγει από αύριο για τους αριθμούς φορολογικού μητρώου που λήγουν σε 1,2 και 3, η πλατφόρμα του “Fuel Pass 2” για την υποβολή αιτήσεων από τους κατόχους Ι.Χ και μοτοσυκλετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν ένα μήνα περιθώριο για να υποβάλουν την αίτηση τους.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα και ως τα μέσα Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή της γραμμής 4 του Metro. Αναλυτικά τα σημεία εργασιών στην ιστοσελίδα του σταθμού μας www.athina984.gr. Εξάλλου, στον σταθμό Αγία Μαρίνα θα έχει προσωρινό τέρμα, ως τις 7 Αυγούστου η γραμμή 3, λόγω δοκιμών ενόψει επέκτασής της προς Πειραιά.

Και ο καιρός…

Αίθριος για αύριο στην Αττική. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Θερμοκρασία 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα