back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ: Τα μεσάνυκτα στη Θεσσαλονίκη ο Νάσμπεργκ

Διαβάστε επίσης

Τον Ιβάν Νάσμπεργκ ετοιμάζεται να υποδεχτεί απόψε ο ΠΑΟΚ. Ο 26χρονος Νορβηγός κεντρικός αμυντικός αναμένεται να φτάσει τα μεσάνυκτα στη Θεσσαλονίκη και αύριο, εφόσον ολοκληρωθούν όλες οι απαιτούμενες τυπικές λεπτομέρειες, θα επισημοποιηθεί η ένταξή του στον «Δικέφαλο».

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται τα μεσάνυχτα ο Ιβάν Νάσμπεργκ. Το τελευταίο απόκτημα του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με την Βαλερένγκα και έρχεται για να κλείσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο 26χρονος Νορβηγός αμυντικός (με ύψος 1,86μ.) προορίζεται αρχικά για μια εναλλακτική λύση στα στόπερ της ομάδας, δίπλα σε Ίνγκασον, Κάργα και Μιχαηλίδη, όταν ο τελευταίος επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους με φόντο την έναρξη του πρωταθλήματος. Σημαντικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί ότι από σήμερα στην προπόνηση της ομάδας συμμετείχε πλήρως ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που υπέστη, εσχάτως, στα πλευρά του και είναι έτοιμος να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ρουμάνου προπονητή.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα