back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το site του Eurobasket 2022 τοποθετεί την Ελλάδα στην τρίτη θέση των φαβορί

Διαβάστε επίσης

Η κάτοχος του τίτλου Σλοβενία και η Γαλλία είναι οι μόνες ομάδες που ξεπερνούν την Εθνική Ελλάδας στο αρχικό power ranking του Eurobasket 2022, που έφτιαξαν οι διοργανωτές.

Ως τρίτο φαβορί, άρα βασική υποψήφια για ένα από τα μετάλλια, βλέπει την Εθνική Μπάσκετ η FIBA με βάση το power ranking που δημιουργήθηκε για το Eurobasket 2022 ένα μήνα πριν από την πρεμιέρα (1-18 Σεπτεμβρίου).

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Ιτούδης ξορκίζει κάθε τέτοια φιλοδοξία, προσπαθώντας να κρατήσει χαμηλά τον πήχη, αλλά τούτο δεν απαγορεύει στους διοργανωτές να θεωρούν την “επίσημη αγαπημένη”, παρόντος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ως έναν ισχυρό πόλο.

“Αντετοκούνμπο. Αντετοκούνμπο. Αντετοκούνμπο. Αντετοκούνμπο. Τέσσερα αδέρφια, ένας Greek Freak και μια θέση μεταξύ των τριών πρώτων της αρχικής κατάταξης. Πολλές προσδοκίες πέφτουν στους ώμους του Γιάννη, αλλά πρόκειται για μια ομάδα που θα έχει μεγάλες ελπίδες να δώσει ένα τέλος σε μια μακρά αναμονή επιστροφής στο βάθρο του Eurobasket”, σημειώνεται στο σχετικό κείμενο.

 

Απόστολος Βαξεβανέλλης
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα