back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Fuel Pass 2: Άνοιξε η πλατφόρμα για τα ΑΦΜ σε 4, 5, 6 και 7

Διαβάστε επίσης

Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή στις αιτήσεις για το Fuel Pass 2 καθώς σύμφωνα με το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας είχαν υποβληθεί περισσότερες από 265.000 αιτήσεις στο πλαίσιο του προγράμματος.

Υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα άνοιξε χθες Δευτέρα για τα ΑΦΜ 1, 2, 3, ενώ σήμερα ανοίγει για τα ΦΜ που λήγουν σε 4, 5, 6 και 7.

Τις επόμενες μέρες οι αιτήσεις θα ανοίξουν σταδιακά και για τα υπόλοιπα ΑΦΜ. Πιο αναλυτικά στις 03/08/2022 για ΑΦΜ που λήγουν σε 8, 9 και 0.

Από την 4η Αυγούστου 2022 και εξής θα είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων, ανεξαρτήτως του λήγοντος αριθμού του ΑΦΜ των φυσικών προσώπων.

Υπενθυμίζεται ότι η αίτηση γίνεται ηλεκτρονικά στο vouchers.gov.gr, επιλέγοντας το Fuel Pass 2 ώστε να μπείτε στην πλατφόρμα. Θα εισέλθετε με τους κωδικούς Taxisnet.

Στη συνέχεια, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε και επικαιροποιήσετε τα στοιχεία σας:

-Διεύθυνση email
-Αριθμό κινητού τηλεφώνου
-Αριθμό προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού

Σημειώνεται ότι για όσους δικαιούχους το επιθυμούν, μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία και μέσω των ΚΕΠ, από πιστοποιημένο υπάλληλο.

Ποιοι μένουν εκτός του Fuel Pass 2

Διευκρινίζεται ότι προκειμένου οι αιτούντες να υπάγονται στην επιδότηση του κόστους καυσίμων, η αίτηση πρέπει να αφορά: τρίκυκλο φορτηγό, επιβατικό δημόσιας χρήσης (ΕΔΧ-ΤΑΞΙ), φορτηγό, δίκυκλο, επιβατικό, τρίκυκλο επιβατικό, ελκυστήρας, επιβατικό μικτό.

Η επιδότηση δεν θα καταβληθεί σε αιτούντες για: ημιρυμουλκούμενο, λεωφορείο, φορτιζόμενο ρυμουλκό, επικαθήμενο, ρυμουλκό και ρυμουλκούμενο (συρμός), αυτοκινούμενος οικίσκος, ελκυστήρας & επικαθήμενο, τραινάκι τουριστικό, ρυμουλκούμενο, ρυμουλκούμενο βαγόνι.

Αθήνα 984

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα