back to top
19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

19 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Περιστέρι: Ασφυκτικός ο θάνατος της 17χρονης – Τι λέει ο ιατροδικαστής

Διαβάστε επίσης

Εκδορές στην περιοχή του στόματος και της μύτης φέρει, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η 17χρονη κοπέλα, που εντοπίστηκε νεκρή τα μεσάνυχτα, στο σπίτι της, στην οδό Αραχώβης, στο Περιστέρι, από την μητέρα της και την αδελφή της.

Η εκτίμηση είναι ότι ο δράστης της έκλεισε τη μύτη και το στόμα για να μην μπορεί να αναπνεύσει, ενώ τα στοιχεία δείχνουν πως προηγήθηκε πάλη.

Σημειώνεται, ότι η ΕΛΑΣ από την πρώτη στιγμή αναζητά τον αλλοδαπό φίλο της άτυχης κοπέλας, ο οποίος έχει εξαφανιστεί. Ο άνδρας είτε  επισκεπτόταν είτε φιλοξενείτο συχνά στο σπίτι παρά την αντίθεση της μητέρας της 17χρονης.

Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η 17χρονη εντοπίστηκε  νεκρή περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα στο διαμέρισμα όπου διέμενε στην οδό Αραχώβης .

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανήλικη, η οποία έφερε μώλωπες στο σώμα και στα χέρια της, βρέθηκε ημίγυμνη στην κρεβατοκάμαρά της.

Στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου της οδού Αραχώβης δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το θύμα γνώριζε τον δράστη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ενοίκου της πολυκατοικίας, κάποιος χτύπησε χθες το βράδυ το κουδούνι της λέγοντας ότι έχει ξεχάσει τα κλειδιά του και μετά από λίγο ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα της ανήλικης.

Οι έρευνες των αρχών έχουν επικεντρωθεί στον σύντροφο της 17χρονης, ο οποίος είναι πακιστανικής καταγωγής και διέμενε σε παρακείμενη πολυκατοικία μαζί με άλλα άτομα.

Την κοπέλα βρήκαν η μητέρα και η αδερφή της, οι οποίες διέμεναν μαζί της και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Αν και πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια θανάτου.

Αθήνα 984

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα