back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Πλήγμα» για τη Γερμανία-Χάνει το Eurobasket ο Πλάις

Διαβάστε επίσης

Τις υπηρεσίες του Τιμπόρ Πλάις θα στερηθεί η Γερμανία στο ερχόμενο Eurobasket σύμφωνα με δηλώσεις του.

Ο θηριώδης σέντερ της Εφές Αναντολού δήλωσε ότι υποφέρει από μικροτραυματισμούς και λόγω αυτού δεν θα είναι στην 12αδα των Γερμανών.

«Υπέφερα τον τραυματισμό στον αγώνα Κυπέλλου της Τουρκίας. Αναδείχθηκα MVP και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Δυστυχώς, είχα ήδη κάποιους μικροτραυματισμούς σε εκείνο το παιχνίδι και έπαθα έναν τραυματισμό στον μηρό. Για το υπόλοιπο της σεζόν, που ήταν πολύ επιτυχημένη, έπρεπε να πάρω παυσίπονα. Ωστόσο, έχω παρατηρήσει ότι αυτά τα παυσίπονα δεν είναι πολύ καλά για το σώμα, αλλά μερικές φορές απλά δεν μπορείς να παίξεις χωρίς αυτά».

«Συναντήθηκα με τον Γκόρντον Χέρμπερτ (προπονητής της Γερμανίας) και συμφωνήσαμε να δούμε πώς θα εξελιχθεί ο τραυματισμός το καλοκαίρι για να δούμε αν θα μπορούσα να φτάσω στο Eurobasket. Δυστυχώς, δεν ήταν έτσι. Επέστρεψα από την Αίγυπτο και άρχισα να προπονούμαι αμέσως γιατί ήθελα να παραμείνω σε φόρμα και ήλπιζα να παίξω.

Αργότερα, έκανα μαγνητική τομογραφία στην Κολωνία και κάθισα με τους γιατρούς. Δυστυχώς, μου είπαν ότι δεν θα είχε πολύ νόημα να παίξω γιατί πιθανότατα θα χρειαστεί να συνεχίσω να παίρνω παυσίπονα. Επίσης, δεν θα ήμουν έτοιμος 100%, ούτε και νέος είμαι πια».

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα