back to top
21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

21.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Γιοβάνοβιτς: “Ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί στην επόμενη φάση”

Διαβάστε επίσης

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου τη βεβαιότητα του πως ο Παναθηναϊκός θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλάβια Πράγας και θα περάσει στα playoffs του Europa Conference League.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Πράγα, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Σλάβια στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε βέβαιος πως οι πράσινοι θα καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν έχει μια κεντρική φιλοσοφία και το πόσο αλλάζουν τα σχέδιά του μετά τις δύο απώλειες της τελευταίας στιγμής: “Σίγουρα οι τελευταίες επτά-οκτώ μέρες ήταν δύσκολες λόγω των προβλημάτων που είχαμε. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να βρει τις λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχει το παιχνίδι. Αυτές θέλουμε να είναι και οι ποιο αποδοτικές κόντρα σε μια καλή ομάδα που είναι η Σλάβια”.

Για το αν θα προσαρμόσει την τακτική του πάνω στις επιθετικές αρετές του αντιπάλου ή θα το αντιμετωπίσει ως ένα ματς: “Πολλές φορές όταν θα ήθελα να κάνω απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα πρέπει να ξέρουμε την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε. Η Σλάβια δεν αλλάζει το προφίλ της ούτε εδώ ούτε εκτός έδρας. Μόνο απ΄ αυτό το σκεπτικό δεν είμαστε και εμείς ομάδα που έχει διαφορετική φιλοσοφία. Νομίζω και τα δύο παιχνίδια θα είναι παρόμοια παιχνίδια, θα έχουν την ίδια σκέψη μέσα στο παιχνίδι. Ποιος θα μπορεί να επιβάλει το ρυθμό του”.

Για το αν θεωρεί πως η Σλάβια είναι το φαβορί για την πρόκριση: “Πιστεύω ότι μετά το δεύτερο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα είναι στην επόμενη φάση. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε”.

Για το αν υπολογίζει τον Σπόραρ και το κατά πόσο είναι έτοιμος: “Ο Σπόραρ δεν είναι πολύ χρόνο μαζί μας. Έχει καλή διάθεση και είναι φυσιολογικό να τον δηλώσουμε για τα δύο ματς με τη Σλάβια. Γιατί θα έχει άλλες επτά μέρες. Σίγουρα τον υπολογίζουμε, το πόσο χρόνο θα παίξει πρέπει να το δούμε και μαζί του και ανάλογα με τον αντίπαλο”.

Για το ποια είναι η άποψή του για τη Σλάβια Πράγας: “Είναι μια επιθετική ομάδα, που τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει το ίδιο στυλ παιχνιδιού, έχει αρκετές επιτυχίες στην Τσεχία και στην Ευρώπη. Είναι ένας δύσκολος και άξιος αντίπαλος στη μάχη για την επόμενη φάση”. ¨

Για το τετ α τετ με τον Γιάννη Αλαφούζο: “Συζητούσαμε θέματα καθημερινότητας της ομάδας. Καθώς είμαστε σε περίοδο κρίσιμη αλλά όχι θέματα που θα μπορούσα να πω σε μια συνέντευξη Τύπου”.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα