back to top
20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Άρης πέταξε για Τελ Αβίβ για την αναμέτρηση με την Μακάμπι

Διαβάστε επίσης

Η αποστολή του Άρη, με επικεφαλής τον Θόδωρο Καρυπίδη, αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για Τελ Αβίβ για το πρώτο ματς με την Μακάμπι στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League. 

Η κλήρωση των playoffs του Conference League έφερε ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο στο δρόμο του Άρη προς τους ομίλους, αυτό της Νις, ωστόσο η ομάδα της Νίκαιας ουδόλως απασχολεί τους κίτρινους στην παρούσα φάση.

Και αυτό γιατί έχουν μπροστά τους την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου, με την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης να αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης (3/8) με πτήση τσάρτερ για το Ισραήλ όπου το βράδυ της Πέμπτης (4/8, 20:00) θα κοντραριστεί για πρώτη φορά με το σύνολο του Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Θόδωρης Καρυπίδης ηγείται μάλιστα της αποστολής και βρέθηκε από πολύ νωρίς στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” όπου είχε μάλιστα την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς παίκτες αλλά και να έχει τετ α τετ με τον Χερμάν Μπούργος.

Σημειώνεται πως η αποστολή των κιτρίνων αναμένεται στο Τελ Αβίβ λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και το απόγευμα στις 19:00 θα κάνει προπόνηση στο “Μπλούμφιλντ”, ενώ λίγο νωρίτερα (18:30) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Χερμάν Μπούργος και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα