back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τεν Χαγκ: «Απαράδεκτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν μπορώ να ανεχθώ το ότι σηκώθηκε και έφυγε»

Διαβάστε επίσης

Ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ που είναι αμείλικτος σε θέματα πειθαρχίας, έβγαλε στη σέντρα τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το γεγονός ότι έφυγε πριν το φινάλε του φιλικού ματς με τη Ράγιο Βαγεκάνο, τονίζοντας πως η κίνησή του ήταν απαράδεκτη.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έλαμψε διά της απουσίας του από το καλοκαιρινό τουρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε Ασία και Αυστραλία, επέστρεψε, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι άλλαξε γνώμη και θέλει να παραμείνει στην ομάδα, αφού είναι δεδομένο ότι θέλει να πάει κάπου, όπου θα αγωνίζεται στο Champions League.

Ο Ολλανδός προπονητής, πάντως, δεν δείχνει να μασάει από όλα αυτά, αλλά ούτε, φυσικά και από το γεγονός ότι απέναντί του έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ρωτήθηκε, λοιπόν, για το συγκεκριμένο γεγονός, της… φυγής, και απάντησε: «Σίγουρα, δεν το συγχωρώ. Αυτό είναι απαράδεκτο. Για όλους. Είμαστε ομάδα και πρέπει να μείνεις μέχρι το τέλος»!

Μένει να δούμε τώρα αν θα επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, που λένε ότι ο Τεν Χαγκ θα τιμωρήσει τον Ρονάλντο, αφήνοντάς τον στον πάγκο στην πρεμιέρα της Premier League, στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (07/08) με την Μπράιτον.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα