back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σλάβια Πράγας-Παναθηναϊκός 2-0: Aμυντική ολιγωρία και διαιτητικές αποφάσεις έκριναν το ματς

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-0 από τη Σλάβια Πράγας σε ένα ματς όπου πλήρωσε κάποιες ολιγωρίες στην άμυνα του αλλά είδε και τον διαιτητή στο πρώτο 45λεπτο να τον αφήνει αναίτια με δέκα παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα 2-0 από τη Σλάβια σε ένα ματς που πλήρωσε αμυντικές ολιγωρίες, αλλά και το οποίο έγινε ροντέο μετά την αποβολή του Παλάσιος στο 40′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο που υπέδειξε ο Γάλλος διαιτητής Ρούντι Μπουκέτ και προκάλεσε εκνευρισμό στο τριφύλλι εντός και εκτός γηπέδου.

Οι πράσινοι έχασαν τη συνοχή τους, τη συγκέντρωση τους και το πλήρωσαν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου με το γκολ που δέχθηκαν, ενώ στο δεύτερο μέρος και παρά το γεγονός πως και η Σλάβια σωστά έμεινε με δέκα παίκτες στο 52′, ακόμη μια ολιγωρία στην άμυνα έφερε ένα δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους και έκανε τα πράγματα για πρόκριση των πράσινων πολύ δύσκολα αλλά όχι ακατόρθωτα σε μια εβδομάδα στη Λεωφόρο.

Τα δύο γκολ των Τσέχων ήρθαν σε καίρια και κρίσιμα σημεία. Το μεν πρώτο δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του πρώτου μισού, με τον Παναθηναϊκό να παίζει με δέκα παίκτες και να μην μπορεί να διώξει την μπάλα από την περιοχή του σε μια φάση διαρκείας.

Ενώ το δεύτερο όταν η Σλάβια έμεινε αυτή με δέκα παίκτες και το τριφύλλι έδειχνε ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, με τον Ουσόρ που πέρασε ως αλλαγή να εκτελεί εύστοχα παίρνοντας την επαναφορά μετά το δοκάρι.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ (Γίντριχ Τρπισόφσκι): Μάντους, Ντουντέρα (46’ Ούσορ), Ουσού, Σάντος, Ντορλέι, Τιέχι (46’ Έβερτον), Χόλες, Σρανζ (71’ Μάζοπουστ), Τραορέ (88’ Πρόβοντ), Ολαγίνκα, Λινγκρ (57’ Σέβτσικ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σάρλια (88’ Πούγγουρας), Μάγκνουσον, Γκάνεα, Ρούμπεν, Κουρμπέλης (72’ Καμπετσής), Τσέριν, Παλάσιος, Αϊτόρ (46’ Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (46’ Σπόραρ).

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα