back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πρόωρος αποκλεισμός για την Σάκκαρη

Διαβάστε επίσης

Η Σέλμπι Ρότζερς ήταν εξαιρετική και απέκλεισε το Νο1 του ταμπλό στο Mubadala Silicon Valley Classic, Μαρία Σάκκαρη, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στα προημιτελικά της WTA 250 διοργάνωσης.

Το Νο45 της παγκόσμιας κατάταξης, έπαιξε εντυπωσιακό τένις και ήταν άκρως αποτελεσματική επικρατώντας με 6-1, 6-3 της Ελληνίδας πρωταθλήτριας και συνέχισε το εξαιρετικό της ξεκίνημα στο τουρνουά, μετά τη νίκη επί της Μπιάνκα Αντρέσκου στην πρεμιέρα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, δεν κατάφερε να προσαρμοσθεί στις συνθήκες και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα, καθώς σχεδόν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, δεν βρήκε απαντήσεις στο παιχνίδι της 29χρονης Αμερικανίδας.

Στο πρώτο σετ, η Σέλμπι «έσπασε» τρεις φορές το σερβίς της 27χρονης Σάκκαρη και μετά από 27 λεπτά, έφθασε με άνεση στο 6-1. Η Ελληνίδα τενίστρια, «έβγαλε αντίδραση» στο δεύτερο σετ, με τις δύο αθλήτριες να κρατούν το σερβίς τους, μέχρι το 3-3, σημείο στο οποίο ο Σέλμπι προηγήθηκε με 4-3 και με μπρέϊκ προηγήθηκε 5-3, για να φθάσει στο 6-3 και στην νίκη, μετά από 46 λεπτά.

Αυτή ήταν η 3η νίκη της Ρότζερς επί της Σάκκαρη σε ισάριθμα αποτελέσματα, με την 29χρονη Αμερικανίδα να σφραγίζει το ραντεβού με την Αμάντα Ανισίμοβα στις “8” της διοργάνωσης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα