12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Χωρίς Σλούκα και Παπαγιάννη στα φιλικά με Ισπανία

Διαβάστε επίσης

Χωρίς τους Κώστα Σλούκα και Γιώργο Παπαγιάννη θα παραταχθεί η εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών στις δύο αναμετρήσεις με την αντίστοιχη της Ισπανίας που θα διεξαχθούν αύριο στο ΟΑΚΑ και την Πέμπτη στο “WiZink Center” της Μαδρίτης.

Ο Σλούκας δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην Ισπανία και θα κάνει ατομικό πρόγραμμα στην Αθήνα, ενώ θα ενσωματωθεί εκ νέου σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με την επιστροφή της «γαλανόλευκης» από τη Μαδρίτη. Από την πλευρά του, ο Παπαγιάννης συνεχίζει καθημερινά το πρόγραμμα που ακολουθεί από την έναρξη της προετοιμασίας και παρακολουθείται διαρκώς από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής.

Στο μεταξύ, η ΕΟΚ ανακοίνωσε και τα ονόματα των πρώτων πέντε παικτών που δεν θα συνεχίσουν στην προετοιμασία. Ο Δημήτρης Ιτούδης αποφάσισε να «κόψει» τους τέσσερις παίκτες που δεν έχουν συμμετοχές στην εθνική ανδρών, ήτοι τους Άλεξ Αντετοκούνμπο, Λευτέρη Μαντζούκα (σ.σ. ο οποίος απουσίαζε λόγω ασθένειας), Όμηρο Νετζήπογλου και Γιώργο Τανούλη, καθώς και τον Γιώργο Τσαλμπούρη, τους οποίους ο ομοσπονδιακός τεχνικός ευχαρίστησε για την προσπάθειά τους.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα