back to top
24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Χωρίς τέσσερις παίκτες αναχώρησε η Εθνική για τη Μαδρίτη

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Σλούκα, Παπαγιάννη, Μωραΐτη και Γόντικα αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τη Μαδρίτη για το φιλικό της Πέμπτης με την Ισπανία.

Ελπίδες και χαμόγελα σκόρπισε η χθεσινή εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος. Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να οργιάζει, η «γαλανόλευκη» διέλυσε την Ισπανία (86-70) στο πρώτο φιλικό της τεστ, στέλνοντας το μήνυμα για το Eurobasket του Σεπτεμβρίου.

Η επόμενη δοκιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι και πάλι κόντρα στη «Φούρια Ρόχα» την Πέμπτη το βράδυ.

Η Ελλάδα αναχώρησε χωρίς τέσσερις παίκτες, με τον Δημήτρη Ιτούδη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Κώστα Σλούκα και Γιώργου Παπαγιάννη. Παράλληλα, για λόγους τακτικής, έμειναν στην Αθήνα οι Δημήτρης Μωραΐτης και Κωστής Γόντικας.

Αναλυτικά η 14μελης αποστολή της ελληνικής ομάδας: Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Λούντζης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιάννης Κουζέλογλου.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα