back to top
24.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

24.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» ολοκληρώνεται με τη Γλυκερία και το Σταύρο Σιόλα

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώνεται ο Β’ Κύκλος του 4ου Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ». Ένα Φεστιβάλ, που δικτυώνεται σε πολλές πόλεις της Φωκίδας, ώστε να είναι προσβάσιμο σε όλους τους κατοίκους.
Το Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» ολοκληρώνει τον δεύτερο κύκλο του με δύο συναυλίες πολύ αγαπημένων ερμηνευτών: τη Γλυκερία την Παρασκευή 12 Αυγούστου στο Λιδωρίκι και το Σταύρο Σιόλα, το Σάββατο 13 Αυγούστου στους Πενταγιούς.
Το Φεστιβάλ Δελφών «Το Λάλον Ύδωρ» θα δώσει το ραντεβού του για το 2023 με ένα εξίσου ποικιλόμορφο, μουσικό και σημαντικό πρόγραμμα, που ο σχεδιασμός του έχει ήδη ξεκινήσει.


ΓΛΥΚΕΡΙΑ

Τραγούδια λαϊκά-έντεχνα-παραδοσιακά
Παρασκευή 12 Αυγούστου στις 21:00
Λιδωρίκι – Αύλειος χώρος του Παραδοσιακού Σχολείου

Η χαρισματική ερμηνεύτρια Γλυκερία, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με γνωστά τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά, και όλες τις επιτυχίες της («Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Δεν έχω πολλά», «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου», «Πάρε με απόψε πάρε με», «Η νύχτα μυρίζει γιασεμί», κ.ά.), πλαισιωμένη από τον Χάρη Μακρή και τη Χριστιάννα Γαλιάτσου. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιώργος Ρόκας – μπουζούκι, Πόλυς Πελέλης – Μπάσο, Δημήτρης Καπηλίδης – πιάνο, Ντάσος Κούρτης – ακορντεόν, Κώστας Φωτιάδης – Κιθάρα Πέτρος Πελέλης – Κρουστά Γιάννης Ψάλτης – ντραμς, Μανώλης Κοττόρος – Βιολι, Νίκος Ρούντος: ηχοληψία

Είσοδος Ελεύθερη

ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΙΟΛΑΣ

Τραγούδια για βουνά, νερά και δάση
Σάββατο 13 Αυγούστου στις 21:00
Πενταγιοί – Αύλειος χώρος Πολιτιστικού Κέντρου Αλέξανδρος Παπούλιας

Ο Σταύρος Σιόλας συνθέτει μια παράσταση που αντλεί την έμπνευσή της από την παράδοση, το λυρισμό και τη σύγχρονη ελληνική τραγουδοποιία. Παρουσιάζει επί σκηνής γνωστά του τραγούδια όπως ΤΗΣ ΑΡΝΗΣ ΤΟ ΝΕΡΟ, τα ΔΙΟΔΙΑ, το ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΜΟΝΗ, ΤΟ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ, τον ΓΕΡΟΠΛΑΤΑΝΟ αλλά και τραγούδια από την πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά «Φωνές θιάσου» όπως το ΣΑΝ ΧΟΥΑΝ κ.α. Μια παράσταση-οδοιπορικό σε ένα ευρύ φάσμα του ελληνικού τραγουδιού με όλη τη μαγεία και την περιπέτεια ενός αναπάντεχου ταξιδιού. Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ευαγγελία Μαυρίδου πιάνο, Γιώργος Παππάς λαούτο, ούτι, μαντολίνο.

Είσοδος Ελεύθερη

Διοργάνωση Δίκτυο Δελφών με εταίρους τους Δήμο Δελφών, Δήμο Δωρίδας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα