back to top
21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός: Στόχος ο αιφνιδιασμός της Σλάβια

Διαβάστε επίσης

Με στόχο τον απόλυτο αιφνιδιασμό της Σλάβια Πράγας και την μεγάλη ανατροπή του 2-0 του πρώτου παιχνιδιού, ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί την προετοιμασία του για τη ρεβάνς της Πέμπτης.

Στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν ότι έχουν πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δουλεύει όλες αυτές τις ημέρες με την ομάδα του, με σκοπό να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου μια ομάδα έτοιμη για την υπέρβαση και το κυνήγι της πρόκρισης.

Το τριφύλλι θέλει ιδανικά να αιφνιδιάσει τους Τσέχους, αλλά ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει ότι εκτός της επίθεσης ο Παναθηναϊκός πρέπει να μην δεχθεί γκολ προκειμένου να είναι μέσα στη διεκδίκηση του αποτελέσματος που θέλει.

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα, ο Μπρινιόλι θα είναι κάτω από τα δοκάρια και στο κέντρο της άμυνας οι Σένκεφελντ, Μάγκνουσον. Ο Κώτσιρας δεξιά και ο Χουάνκαρ αριστερά. Η τριάδα Τσέριν, Ρούμπεν και Κουρμπέλη αναμένεται στη μεσαία γραμμή, με τον Αλεξανδρόπουλο να διεκδικεί μια θέση. Τη θέση του Παλάσιος θα πάρει ο Βαγιαννίδης, αριστερά θα είναι ο Αϊτόρ και στην κορυφή θέση διεκδικούν οι Σπόραρ και Ιωαννίδης.

Απόστολος Βαξεβανέλλης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα