back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Πυρκαγιά ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση κοντά στην Περιφερειακή Αιγάλεω, στα Νεόχτιστα Ασπροπύργου. Κινητοποιήθηκαν 33 πυροσβέστες με 13 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος.

Μετανιωμένος δηλώνει μέσω του συνηγόρου του ο 29χρονος ο οποίος σκότωσε τον πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας και πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του. Το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Άρτας.

Συναγερμός το πρωί στην αστυνομία όταν ένας 34χρονος εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου από την οδό Λουκάρεως υποστηρίζοντας ότι έχει εκρηκτικά και ναρκωτικά μέσα σε αυτό. Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) ερεύνησε το αυτοκίνητο χωρίς να βρεθούν εκρηκτικά. Ο 34χρονος συνελήφθη.

Διασωληνωμένος δίνοντας μάχη για τη ζωή του παραμένει ο συγγραφέας Σαλμάν Ρούσντι μετά τη δολοφονική επίθεση με μαχαίρι, που δέχθηκε χθες επί σκηνής, ενώ συμμετείχε σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Δράστης ο 24χρονος Χάντι Ματάρ, κάτοικος Νιού Τζέρσει. Στο μεταξύ η κύρια ιρανική υπερσυντηρητική εφημερίδα Καϊχάν συνεχάρη σήμερα τον άνθρωπο που μαχαίρωσε τον βρετανό συγγραφέα , ο οποίος είναι εδώ και πάνω από 30 χρόνια ο στόχος ενός ιρανικού φετφά.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δεκάδες τραυματίστηκαν όταν ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα την κατάρρευση τμήματος της σκηνής, στο φεστιβάλ μουσικής Medusa, ένα μεγάλο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που διαρκεί έξι ημέρες στην πόλη Κουγέρα στην ανατολική ακτή της Ισπανίας, νότια της Βαλένθια. Από τους τραυματίες, τρεις φέρουν σοβαρά τραύματα και 14 ελαφρά, ανέφεραν μέσω του Twitter οι περιφερειακές υπηρεσίες έκτακτης βοήθειας. Οι περιφερειακές υγειονομικές αρχές ανακοίνωσαν αργότερα ότι περιθάλπονται 40 άτομα. «Είμαστε συντετριμμένοι απ’ αυτό που συνέβη σήμερα το πρωί», ανέφεραν οι διοργανωτές σε δήλωσή τους στη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook.

Δύο ακόμη πλοία απέπλευσαν σήμερα από ουκρανικά λιμάνια στη Μαύρη Θάλασσα, όπως ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, αυξάνοντας το συνολικό αριθμό των πλοίων που έχουν αποπλεύσει από τη χώρα σε 16. Το πρώτο πλοίο με σημαία από τα νησιά Μπαρμπέιντος μεταφέρει 12.000 τόνους καλαμποκιού στην επαρχία της Αλεξανδρέττας που βρίσκεται στα νότια της Τουρκίας. Το δεύτερο πλοίο, με σημαία από τα Νησιά Μάρσαλ και προορισμό τη Ραιδεστό της Τουρκίας, μεταφέρει 3.000 τόνους ηλιόσπορων. Η ίδια ανακοίνωση πρόσθεσε ότι ένα άλλο πλοίο θα αποπλεύσει από την Τουρκία για την Ουκρανία σήμερα, προκειμένου να μεταφέρει ποσότητες σιτηρών.

Και ο καιρός…

Όπου συνεχίζεται να είναι άστατος στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας. Λίγες νεφώσεις σήμερα στην Αττική ,που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι αυξημένες και πιθανόν να σημειωθούν μικρής διάρκειας βροχές. Θερμοκρασία έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα