back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν λίγο σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Βασίλειο Ηρακλείου Κρήτης. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Στο μεταξύ καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά στη Θάσο η οποία αναζωπυρώθηκε τα ξημερώματα. Κατεσβέσθη η πυρκαγιά , στα Νεόχτιστα Ασπροπύργου, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την πυροσβεστική.

Μετανιωμένος δηλώνει μέσω του συνηγόρου του ο 29χρονος ο οποίος σκότωσε τον πρώην πεθερό του στο Αστροχώρι της Άρτας και πυροβόλησε εναντίον της πρώην συζύγου του. Το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Άρτας.

Στα δικαστήρια Καλαμάτας οδηγήθηκε σήμερα ο πενηντάχρονος που πέταξε υδροχλωρικό οξύ στην πρώην σύζυγό του, τραυματίζοντάς την βαρύτατα. Ζήτησε και έλαβε αναβολή για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη στις 11 το πρωί. Την περασμένη Πέμπτη ο εισαγγελέας του απήγγειλε την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο δικηγόρος του, δήλωσε ότι ο 50χρονος είναι συγκλονισμένος από τη στιγμή που συνειδητοποίησε τι έχει κάνει, έχει μετανιώσει για την πράξη του και θα βοηθήσει για την αποκατάσταση της υγείας της πρώην συζύγου του.

Συναγερμός το πρωί στην αστυνομία όταν ένας 34χρονος εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου από την οδό Λουκάρεως υποστηρίζοντας ότι έχει εκρηκτικά και ναρκωτικά μέσα σε αυτό. Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) ερεύνησε το αυτοκίνητο χωρίς να βρεθούν εκρηκτικά. Ο 34χρονος συνελήφθη.

Διασωληνωμένος δίνοντας μάχη για τη ζωή του παραμένει ο συγγραφέας Σαλμάν Ρούσντι μετά τη δολοφονική επίθεση με μαχαίρι, που δέχθηκε χθες επί σκηνής, ενώ συμμετείχε σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. Δράστης ο 24χρονος Χάντι Ματάρ, κάτοικος Νιού Τζέρσει. Στο μεταξύ η κύρια ιρανική υπερσυντηρητική εφημερίδα Καϊχάν συνεχάρη σήμερα τον άνθρωπο που μαχαίρωσε τον βρετανό συγγραφέα , ο οποίος είναι εδώ και πάνω από 30 χρόνια ο στόχος ενός ιρανικού φετφά.

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και δεκάδες τραυματίστηκαν όταν ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα την κατάρρευση τμήματος της σκηνής, σε μουσικό φεστιβάλ στη Βαλένθια.

Και ο καιρός

Όπου συνεχίζει να είναι άστατος στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας. Λίγες νεφώσεις σήμερα στην Αττική ,που τις επόμενες ώρες θα είναι αυξημένες και πιθανόν να σημειωθούν μικρής διάρκειας βροχές. Θερμοκρασία έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα