back to top
23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

23.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 10:00

Διαβάστε επίσης

Με πληρότητα που φτάνει το 100% αναχωρούν και σήμερα τα πλοία και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ ενόψει της αυριανής γιορτής του Δεκαπενταύγουστου. Από τον Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 22 δρομολόγια πλοίων , από την Ραφήνα 8 και 7 από το Λαύριο.

Στην Αυστραλία, το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας Καμπέρα, εκκενώθηκε και ένας άνδρας συνελήφθη αφού πυροβολισμοί ακούστηκαν στο κεντρικό τέρμιναλ του κτιρίου, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση και κατασχέθηκε ένα πυροβόλο όπλο, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.

Ο δράστης της επίθεσης κατά του Σαλμάν Ρούσντι, ένας νεαρός Αμερικανός λιβανικής καταγωγής, δήλωσε «αθώος» για την κατηγορία της «απόπειρας φόνου» του συγγραφέα, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά μπόρεσε να πει μερικές λέξεις χθες το βράδυ σύμφωνα με τον ατζέντη του. Οι εισαγγελείς θεωρούν πως η επίθεση, ήταν προμελετημένη.

Να επιβάλει κυρώσεις στην πυρηνική βιομηχανία της Ρωσίας, κάλεσε χθες το βράδυ τη Δύση, ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι εν μέσω της ανταλλαγής κατηγοριών ανάμεσα στο Κίεβο και τη Μόσχα για τις επιθέσεις στον ουκρανικό πυρηνικό ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό στη Ζαπορίζια, τον μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Η Ρωσία χρησιμοποιεί το εργοστάσιο αυτό στη νότια Ουκρανία για να τρομοκρατήσει τον κόσμο και να εκβιάσει την ουκρανική πολιτική ηγεσία και όλο τον πλανήτη, είπε ο Ζελένσκι.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν υπέγραψε και επικύρωσε τα πρωτόκολλα εισδοχής της Σουηδίας και της Φινλανδίας στον Οργανισμό του Συμφώνου του Βόρειου Ατλαντικού. Η γαλλική εθνοσυνέλευση είχε εγκρίνει την ένταξη των δύο σκανδιναβικών κρατών στο NATO στις 2 Αυγούστου.

Και ο ΚΑΙΡΟΣ

Βροχές και καταιγίδες προβλέπονται για σήμερα σε μεγάλο μέρος της χώρας με τα φαινόμενα κατά τόπους να είναι ισχυρά.

Στην Αττική

Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά και βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα