back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 18:00

Διαβάστε επίσης

Οριοθέτηκε η φωτιά στα Οινόφυτα. Κανονικά εξελίσσεται η κυκλοφορία των τρένων που είχε διακοπεί προληπτικά από το ύψος της Τανάγρας.

Ερωτήματα για την ασφάλεια του Καπιτωλίου εγείρει περαστικό που σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα – ώρα Ουάσιγκτον όταν ένας εποχούμενος άνδρας αφού κατάφερε να διαπεράσει το οδόφραγμα, άρχισε να πυροβολεί στον αέρα και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του

Τραγωδία στην Αίγυπτο με τουλάχιστον 41 νεκρούς και 45 τραυματίες από τη φωτιά που ξέσπασε -πιθανότατα από βραχυκύκλωμα- στο εσωτερικό Κοπτικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην πόλη της Γκίζας. Στο χώρο βρισκόντουσαν τουλάχιστον 5.000 πιστοί, επικράτησε πανικός, με συνέπεια πολλά θύματα και τραυματίες να ποδοπατηθούν. Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ-Σίσι εξέφρασε τα συλλυπητήριά τουενώ δεσμεύτηκε ότι θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια στους τραυματίες και τις οικογένειες των θυμάτων.

‘Η Ελλάδα στέκεται με πλήρη αλληλεγγύη στο φίλο λαό και την κυβέρνηση της Αιγύπτου’’ έγραψε στο τουίτερ ο Νίκος Δένδιας, εκφράζοντας βαθιά θλίψη για την τραγική απώλεια ζωών.

Στην Τήνο θα μεταβεί αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού, του καταδρομικού «Έλλη».

Στο μικροσκόπιο των αρχών η χθεσινή έφοδος με αυτοκίνητο ενός 34χρονου άνδρα σε κατάσταση αμόκ και υπό την επήρεια ουσιών, στο πάρκινγκ του Εφετείου. Στο αυτοκίνητο του δράστη εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών, καθώς και ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες ευρώ, ενώ κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη 300.000 χιλιάδες!

Ένας νεκρός και 45 τουλάχιστον τραυματίες από την ισχυρή έκρηξη στην κεντρική αγορά της πρωτεύουσας Γερεβάν της Αρμενίας, πιθανότατα σε τριώροφη αποθήκη πυροτεχνημάτων η οποία και κατέρρευσε.

Στην αθλητική επικαιρότητα

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλητές μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας του Μονάχου: Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου κατέκτησε το χρυσό στο σκιφ ελαφρών βαρών. Ο Στέφανος Ντούσκος φόρεσε στο στήθος το ασημένιο στο μονό σκιφ.

Δευτερ-αθλήτριες Ευρώπης στις γυναίκες αναδείχθηκαν η Ζωή Φίτσιου στο ελαφρύ σκιφ και η Ευαγγελία Αναστασιάδου στο μονό.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η εθνική ομάδα στον τελικό του κόμπο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης, που διεξάγεται στη Ρώμη.. Το χάλκινο φόρεσαν στο στήθος τους: Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καραγγέλου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώγου και Αντριάνα Μισίκεβιτς.

Και ο καιρός..

Γενικά αίθριος, αύριο στην Αττική. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου

28,8 βαθμοί αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα