back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 20:00

Διαβάστε επίσης

Αναγκαστική προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας ‘’Ελευθέριος Βενιζέλος’’ πραγματοποίησε πριν από μια ώρα, αεροσκάφος της Air France που εκτελούσε πτήση από Παρίσι προς Ηράκλειο. Ο πιλότος όταν διαπίστωσε καπνό στο πιλοτήριο ζήτησε και έλαβε σχετική άδεια και οδηγίες και προσγείωσε το airbus με ασφάλεια. Οι επιβάτες θα προωθηθούν με άλλη πτήση στον προορισμό τους.

Προβλήματα από την σφοδρή νεροποντή που διήρκησε περισσότερο από 40 λεπτά στον Βόλο και τις γύρω περιοχές. Δρόμοι και καταστήματα πλημμύρισαν, αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί, ζημιές καταγράφονται σε παραθαλάσσιες υποδομές.

Ισχυρή βροχόπτωση και χαλάζι έπληξαν και την Χαλκιδική.. με τους δρόμους να μετατρέπονται σε «ποτάμια» στα παράλια της Ν. Προποντίδας, στα Φλογητά, στα Νέα Πλάγια και το Στρατώνι .

«Η νησίδα στον ποταμό ‘Εβρο στην οποία έχουν εγκλωβιστεί 40 περίπου μετανάστες ΔΕΝ ανήκει στην ελληνική επικράτεια.. Οι ελληνικές υπηρεσίες έχουν ζητήσει δύο φορές από τις τουρκικές « να προβούν κατεπειγόντως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον άμεσο απεγκλωβισμό όλων των ατόμων και την παροχή της αναγκαίας και κατάλληλης αρωγής» ξεκαθαρίζει εκ νέου σήμερα το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Νέα ανάρτησή του στα ελληνικά και τα Αγγλικά, ο Υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης, παραπέμποντας στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ επαναλαμβάνει ότι η τουρκική πλευρά έχει επανειλημμένως ειδοποιηθεί, προκειμένου να παρέμβει.

Την ανησυχία της για την ασφάλεια των εγκλωβισμένων είχε εκφράσει χθες η Ύπατη Αρμοστεία, γνωστοποιώντας πως ένα 5χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή από τσίμπημα σκορπιού ενώ ένα ακόμη παιδί κινδυνεύει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δια της γραμματέως της ΠΕ, Ράνιας Σβίγγου κατηγόρησε την κυβέρνηση για απάθειαΤραγωδία στην Αίγυπτο με τουλάχιστον 41ναν νεκρούς και 45 τραυματίες από τη φωτιά που ξέσπασε -πιθανότατα από βραχυκύκλωμα- στο εσωτερικό Κοπτικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην πόλη της Γκίζας. Στο χώρο βρισκόντουσαν τουλάχιστον 5.000 πιστοί, επικράτησε πανικός, με συνέπεια πολλά θύματα και τραυματίες να ποδοπατηθούν.

‘Η Ελλάδα στέκεται με πλήρη αλληλεγγύη στο φίλο λαό και την κυβέρνηση της Αιγύπτου’’ έγραψε συλλυπητήριο μήνυμά του στο τουίτερ ο Νίκος Δένδιας.Στο μικροσκόπιο των αρχών η χθεσινή έφοδος με αυτοκίνητο ενός 34χρονου άνδρα σε κατάσταση αμόκ και υπό την επήρεια ουσιών, στο πάρκινγκ του Εφετείου. Στο αυτοκίνητο του δράστη εντοπίστηκαν ποσότητες ναρκωτικών, καθώς και ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες ευρώ, ενώ κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη 300.000 χιλιάδες! Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης έχει μεταφερθεί προσωρινά σε ψυχιατρείο της Αττικής..

Στην αθλητική επικαιρότητα

Σάρωσαν τα μετάλλια οι αθλητές μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας του Μονάχου: Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου κατέκτησε το χρυσό στο σκιφ ελαφρών βαρών. Ο Στέφανος Ντούσκος φόρεσε στο στήθος το ασημένιο στο μονό σκιφ.

Δευτερ-αθλήτριες Ευρώπης στις γυναίκες αναδείχθηκαν η Ζωή Φίτσιου στο ελαφρύ και η Ευαγγελία Αναστασιάδου στο μονό σκιφ.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η εθνική ομάδα στον τελικό του κόμπο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης, που διεξάγεται στη Ρώμη.. Το χάλκινο φόρεσαν στο στήθος τους: Ζωή Αγραφιώτη, Μαρία Αλζιγκούζη Κομινέα, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Ζωή Καραγγέλου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώγου και Αντριάνα Μισίκεβιτς.

Και ο καιρός..

Γενικά αίθριος, αύριο στην Αττική. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου

27,7 βαθμοί αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα