back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 21:00

Διαβάστε επίσης

Πολιτική κόντρα πυροδότησε ο εγκλωβισμός 40 περίπου μεταναστών σε νησίδα του ποταμού Έβρου

«Η νησίδα στον ποταμό ‘Εβρο ΔΕΝ ανήκει στην ελληνική επικράτεια ξεκαθάρισε εκ νέου το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας επαναλαμβάνοντας ότι Οι ελληνικές υπηρεσίες έχουν ζητήσει δύο φορές από τις τουρκικές « να προβούν κατεπειγόντως σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον άμεσο απεγκλωβισμό όλων των ατόμων και την παροχή της αναγκαίας και κατάλληλης αρωγής» ξεκαθαρίζει εκ νέου σήμερα το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ παρέπεμψε με ανάρτησή του στα ελληνικά και τα αγγλικά ο Υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, Νότης Μηταράκης, επαναλαμβάνοντας ότι η τουρκική πλευρά έχει επανειλημμένως ειδοποιηθεί, προκειμένου να παρέμβει.

Είχε προηγηθεί σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο ‘’για απάθεια και απροθυμία της κυβέρνησης να κινητοποιηθεί σε πολιτικό επίπεδο για ένα μείζον ανθρωπιστικό θέμα που εκτυλίχθηκε στα σύνορα της Ελλάδας»

Εξίσου σκληρή ήταν η απάντηση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, καθώς καταλόγισε στον ΣΥΡΙΖΑ ‘’ ακραίο αντικυβερνητικό μένος και προπαγάνδα σε βάρος της χώρας’’. ‘’ Είναι αδιανόητο να κατηγορούν την Ελλάδα, τοποθετούμενοι υπέρ εκείνων που εργαλειοποιούν δυστυχισμένους ανθρώπους ενάντια στην πατρίδα μας και στις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού’’ αναφέρει η ανακοίνωση και καταλήγει ότι η κυβέρνηση έχει ενημερώσει για τα πραγματικά συμβάντα τον αρμόδιο Τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Σπίρτζη.

Τραγωδία στην Αίγυπτο με τουλάχιστον 41ναν νεκρούς και 45 τραυματίες από τη φωτιά που ξέσπασε -πιθανότατα από βραχυκύκλωμα- στο εσωτερικό Κοπτικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στην πόλη της Γκίζας.‘Η Ελλάδα στέκεται με πλήρη αλληλεγγύη στο φίλο λαό και την κυβέρνηση της Αιγύπτου’’ έγραψε συλλυπητήριο μήνυμά του στο τουίτερ ο Νίκος Δένδιας.
Το κουβάρι πίσω από την έφοδο με αυτοκίνητο χθες ενός 34χρονου στο Εφετείο προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές. Ο άνθρωπος σε κατάσταση αμόκ και υπό την επήρεια ναρκωτικών φώναζε ότι έπρεπε να παραδοθεί, ενώ στον έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο και το σπίτι του, εντοπίστηκαν περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ο οποίος αναμένεται να δοηγηθεί ενώπιον του Ανακριτή την Τρίτη, έχει μεταφερθεί προσωρινά σε ψυχιατρείο της Αττικής.

Προβλήματα από την σφοδρή νεροποντή που διήρκησε περισσότερο από 40 λεπτά στον Βόλο και τις γύρω περιοχές. Δρόμοι και καταστήματα πλημμύρισαν, αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί, ζημιές υπέστησαν παραθαλάσσιες υποδομές. Δύο άτομα τραυματίστηκαν από πτώσεις κλαδιών. Προβλήματα σημειώνονται και στην ηλεκτροδότηση από πτώσεις δένδρων, αλλά και μιας κολώνας της ΔΕΗ.

Ισχυρή βροχόπτωση και χαλάζι έπληξαν και την Χαλκιδική.. με τους δρόμους να μετατρέπονται σε «ποτάμια» στα παράλια της Ν. Προποντίδας, στα Φλογητά, στα Νέα Πλάγια και το Στρατώνι .

Φωτιά από κεραυνό ξέσπασε πριν λίγο στην περιοχή Κάτω Χωράφι στην Αλόννησο.. Επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Και ο καιρός..

Γενικά αίθριος, αύριο στην Αττική. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου

27,6 βαθμοί αυτή την ώρα, στην Τεχνόπολη, εδώ στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα