back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ένα ξεχωριστό σπιτάκι για σκύλους

Διαβάστε επίσης

Ξύλινο γαιωδαιτικό σπιτάκι σκύλου με μαξιλαράκι στο εσωτερικό του σχεδίασε το αρχιτεκτονικό γραφείο Foster + Partners. Το σπιτάκι σκύλου που ονομάζεται Dome-Home σχεδιάστηκε από το φημισμένο διεθνώς βρετανικό αρχιτεκτονικό γραφείο και κατασκευάστηκε στο χέρι από τη βρετανική επιπλοποιία Benchmark.

https://twitter.com/FosterPartners/status/1531318571837579264

Η σχεδίαση του Dome-Home σηματοδότησε τη συμμετοχή του Foster + Partners στον διαγωνισμό Barkitecture στο πλαίσιο της εκδήλωσης Goodwoof στο Κτήμα Goodwood, μιας διήμερης έκθεσης και εκδήλωσης για οτιδήποτε αφορά τον τετράποδο πιστό φίλο του ανθρώπου. Στον διαγωνισμό συμμετέχουν αρχιτέκτονες για το έπαθλο Single Kennel Design Award, το οποίο αφορά σύγχρονα και καινοτόμα σπιτάκια σκύλου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στη φετινή Goodwoof» είχε πει ο Norman Fraser. «Το Dome-Home παρουσιάζει μια γαιωδαιτική δομή κελύφους – είναι σαν αρχιτεκτονική σε μινιατούρα» πρόσθεσε.

Τα σπιτάκια σκύλου που περιελήφθησαν στη βραχεία λίστα του διαγωνισμού δημοπρατήθηκαν από τον οίκο Bonhams και τα έσοδα δωρήθηκαν στην μεγαλύτερη οργάνωση του Ηνωμένου Βασιλείου για την ευημερία των αγαπημένων τετράποδων, την Dog’s Trust.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα