back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αλμέιδα: «Eίχαμε καλέσει και τον Μέσι και τον Ρονάλντο, αλλά ήταν λίγο δύσκολο να έρθουν»

Διαβάστε επίσης

Ο Ματίας Αλμέιδα απάντησε χιουμοριστικά σε ερώτηση για την πιθανότητα μεταγραφών στην ΑΕΚ και τόνισε πως η μοναδική του σκέψη είναι να κατακτήσει ένα τρόπαιο με τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:
Για τον βαθμό ετοιμότητας της ΑΕΚ: «Η προετοιμασία πήγε έτσι όπως την είχαμε σχεδιάσει. Τα βήματα που κάναμε μέχρι να φτάσουμε σε αυτό το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι ήταν αυτά που είχαμε σκεφτεί. Όμως αύριο αρχίζει το πρώτο επίσημο παιχνίδι κι ελπίζουμε να είμαστε έτοιμοι»

Για την προσθήκη του Αρόλντ Μουκουντί: «Κατ’ αρχάς, το ρόστερ που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα αποτελείται από αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Όταν προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε ένα σύστημα στο οποίο δεν ήταν συνηθισμένοι οι ποδοσφαιριστές, είδαμε ότι ίσως χρειάζεται ένας κεντρικός αμυντικός.

Και αυτό που ελπίζουμε είναι ο Αρόλντ να μπορέσει να προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται στο γκρουπ. Ελπίζουμε να μπορέσει να καταλάβει και να εφαρμόσει τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε. Και από τη στιγμή που θα το καταφέρουμε αυτό, τότε θα είναι και αυτός διαθέσιμος για να είναι ανταγωνιστικός, όπως είναι όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές».

Για τις θέσεις στις οποίες η ΑΕΚ, ίσως, επιχειρήσει να ενισχυθεί μετά την προσθήκη του Μουκουντί: «Είχαμε καλέσει και τον Μέσι και τον Ρονάλντο, αλλά ήταν λίγο δύσκολο να έρθουν! Εγώ είμαι χαρούμενος με το ρόστερ που έχουμε. Οι παίκτες μας μπορούν να δώσουν πολλά περισσότερα σε σχέση με αυτά που έχουν δώσει μέχρι σήμερα. Είναι σημαντικοί παίκτες, ποδοσφαιριστές που έχουν μια διαδρομή.

Υπάρχουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές που έρχονται να βοηθήσουν την ομάδα κι έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους. Η αλήθεια είναι ότι αύριο ξεκινούν τα επίσημα ματς. Η πραγματικότητα ξεκινά αύριο. Κι εκεί θα μπορεί να γίνει μια πιο ρεαλιστική διάγνωση. Συζητάμε με τη διοίκηση για να δούμε αν θα μπορέσουμε να ενσωματώσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή στο επιθετικό κομμάτι, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από τον χρόνο, αν μπορεί να γίνει κάτι ή όχι».

Για το αποτέλεσμα με το οποίο θα είναι ικανοποιημένος στο τέλος της σεζόν: «Με ένα τρόπαιο στα χέρια. Αυτό για εμένα θα ήταν το μέγιστο. Γι’ αυτόν τον λόγο ήρθα, γι’ αυτόν τον λόγο κάνουμε προπόνηση, αυτό σκέφτομαι πριν κοιμηθώ, γι’ αυτόν τον λόγο μιλώ με τους ποδοσφαιριστές και προσπαθώ να τους μεταφέρω τις σκέψεις μου. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ και δεν θα σταματήσω να το ονειρεύομαι».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα