back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 07:00

Διαβάστε επίσης

Στην τρίτη θέση του πίνακα μεταλλίων, με 4 χρυσά και ένα αργυρό, βρίσκεται μέχρι στιγμής η Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου μετά τα χθεσινά χρυσά μετάλλια της Ελίνας Τζένγκο και της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη.

Αυτή είναι η καλύτερη θέση που έχει πάρει ποτέ η χώρα μας σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.

Χθες βράδυ η 20χρονη Ελίνα Τζένγκο κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης με μια υπέροχη παρουσία στον τελικό του ακοντισμού. Η ίδια εντυπωσίασε με την απόδοσή της και με βολή στα 65,81μ. στη δεύτερη προσπάθεια της κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Χθες το μεσημέρι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 20 χιλιόμετρα βάδην γράφοντας ιστορία καθώς 4 ημέρες πριν είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο και στα 35 χιλιόμετρα.

Συγχαρητήρια μηνύματα και στις δύο πρωταθλήτριες από την Πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης 3 ατόμων στην περιοχή Πύργοι του όρους Φαλακρού Δράμας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική και τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν αναφορές ότι τα άτομα αυτά έχουν χτυπηθεί από κεραυνό. Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε καφετέρια στο Περιστέρι επί της λεωφόρου Τζων Κέννεντυ.

Ακόμη ένα πολύνεκρο δυστύχημα μέσα σε μία ημέρα στην Τουρκία. Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 29 τραυματίστηκαν όταν ένα φορτηγό που έσπασαν τα φρένα του έπεσε πάνω σε ένα πλήθος στην πόλη Ντερίκ, στη νοτιοανατολική Τουρκία, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας οι οκτώ από τους 29 τραυματίες είναι σοβαρά.

Δύο Ρώσοι υπήκοοι και μια γυναίκα από την Ουκρανία, ηλικίας από 33 μέχρι 34 χρόνων, επιδίωξαν χθες το απόγευμα να εισβάλουν σε εργοστάσιο όπλων στην πόλη Γκράμσι στην κεντρική Αλβανία, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Άμυνας της χώρας. Όταν έγιναν αντιληπτές οι κινήσεις τους από τους άνδρες της ασφάλειας του εργοστασίου, οι εισβολείς έκαναν χρήση χημικών ουσιών, με αποτέλεσμα δύο φρουροί να τραυματιστούν και να διακομιστούν στο νοσοκομείο. Οι τρεις εισβολείς συνελήφθησαν και ανακρίνονται.

Στην αθλητική επικαιρότητα,

Στα χθεσινά παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ είχαμε Ατρόμητος – ΟΦΗ 3-1 ,Λαμία- ΑΕΚ 0-3 και ΠΑΟΚ- Παναιτωλικός 1-0 . Σήμερα παίζουν στις 20.00 Παναθηναϊκός- Ιωνικός, στις 20.30 Άρης- Λεβαδειακός και στις 22.00 Ολυμπιακός- ΠΑΣ Γιάννινα.

ΚΑΙΡΟΣ

Γενικά αίθριος σήμερα στην Αττική με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες όπου στα βόρεια του νομού είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Θερμοκρασία από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα