back to top
20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 18:00

Διαβάστε επίσης

Ο «μύθος» της ενόργανης γυμναστικής, Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία στο Μόναχο. Με 15.133 κατέκτησε το 6ο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και τον τίτλο του κορυφαίου όλων των εποχών.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την επάνοδό του στους αγώνες, έπειτα από έναν ολόκληρο χρόνο λόγω τραυματισμού στον δεξιό ώμο εκτέλεσε το δύσκολο πρόγραμμά του κατακτώντας τον έκτο ευρωπαϊκό τίτλο του στους κρίκους, επίτευγμα που έχει υπάρξει μόνο μία φορά στην 67χρονη ιστορία του θεσμού.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης! Γράφει ιστορία, κατακτώντας το έκτο του χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, κάνεις όλη την Ελλάδα υπερήφανη!», είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη

Μαζική είναι αυτή την ώρα η επιστροφή των εκδρομέων με αποτέλεσμα να είναι πολύ αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς στις εισόδους προς Αθήνα. Ουρά χιλιομέτρων στα διόδια της Ελευσίνας στο ρεύμα προς Αθήνα που φτάνει έως και την Κινέτα.

Μάχη προκειμένου να μην επεκταθεί η φωτιά που ξέσπασε στο δάσος του Σέιχ Σου στη Θεσσαλονίκη δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις. Την πυρκαγιά προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο κυρίως πεζοπόρα τμήματα καθώς το σημείο είναι δύσβατο. Οι καιρικές συνθήκες ευνοούν ωστόσο το έργο των πυροσβεστών. Ρίψεις ξεκίνησαν ελικόπτερα και καναντέρ.

Τραγική κατάληξη είχε ο αγώνας δρόμου αντοχής στο Φαλακρό Δράμας, με έναν 55χρονο άνδρα να έχει χάσει τη ζωή του και έναν 56χρονο να έχει τραυματιστεί σοβαρά από κεραυνό. Ο τραυματίας και η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας.

Δύσκολη χαρακτήρισε την επιχείρηση διάσωσης των ορειβατών ο εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής, Ιωάννης Αρτοποιός. Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 τόνισε ότι οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή ήταν πολύ δύσκολες επιβεβαιώνοντας ότι ο θάνατος του ορειβάτη και ο σοβαρός τραυματισμός του άλλου οφείλονται στην έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Τέλος στις φήμες ότι η σύζυγος του εκπροσώπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, κάνει διακοπές στην Ελλάδα, με αφορμή βίντεο όπου φαίνεται να σπάει πιάτα υπό τους ήχους του «Ζορμπά», βάζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με ανακοίνωση που εξέδωσε, διαψεύδοντας ότι η Τατιάννα Νάβκα είναι στη χώρα μας, καθώς υπάρχει απαγόρευση εισόδου της σε χώρες Σέγκεν.

Οι εικόνες της που παρουσιάζονται στα social media είναι από άλλη χώρα», καταλήγει η ανακοίνωση του Υπουργείου.

Αυξήσεις που κυμαίνονται από 60 έως και 65% καταγράφονται στα τιμολόγια ρεύματος του Σεπτεμβρίου, που ανακοίνωσαν αργά χθες το βράδυ οι περισσότεροι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί από την κυβέρνηση το ύψος της επιδότησης, προκειμένου να συγκρατηθούν οι επιβαρύνσεις στον τελικό καταναλωτή.

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης Ρόμπερτ Ουίλιαμς ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του και το τελευταίο διάστημα η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί. «Αντίο στον Ρόμπερτ που με τους Poll συνόδεψε τα εφηβικά όνειρα μιας ολόκληρης γενιάς. Στον ευαίσθητο συνθέτη που δεν έπαψε ποτέ να τραγουδά για τους νέους. Αλλά και για τη ΝΔ που αγαπούσε και συνέθεσε τον ύμνο της. Παντοτινά νέες θα μείνουν οι νότες που μας αφήνει για συντροφιά», το μήνυμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο twitter.

Στη αθλητική επικαιρότητα

Με τρεις αγώνες ολοκληρώνεται σήμερα η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Στις 20.00 παίζουν Παναθηναϊκός- Ιωνικός,

στις 20.30 Άρης- Λεβαδειακός και

στις 22.00 Ολυμπιακός- ΠΑΣ Γιάννινα.

Στις 11 και μισή το βράδυ ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στον τελικό του τουρνουά Masters στο Σινσινάτι των ΗΠΑ τον Κροάτη Μπόρνα Τσόριτς.

Παγκόσμια Ημέρα Φάρων, σήμερα και το κοινό έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί έως τις 8 το βράδυ είκοσι οκτώ φάρους της χώρας.

ΚΑΙΡΟΣ

Γενικά αίθριος αύριο στην Αττική με τοπικές νεφώσεις όπου στα βόρεια του νομού είναι πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικές βροχές

Θερμοκρασία από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα