back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κρήτη: Συνελήφθησαν οι δράστες της επίθεσης εναντίον Γερμανών τουριστών

Διαβάστε επίσης

Στα χέρια της αστυνομίας Κρήτης βρίσκονται πλέον, οι δύο καταζητούμενοι 36 και 38 ετών που την Παρασκευή επιτέθηκαν και τραυμάτισαν οικογένεια Γερμανών τουριστών, ενώ τους απείλησαν με μαχαίρι.

Σχετικά με το ιστορικό της υπόθεσης και σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, πρωινές ώρες της 19-08-2022, σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, 38χρονος Έλληνας οδηγώντας ΙΧΦ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, στο οποίο επέβαινε 36χρονος Έλληνας ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών με ΙΧΕ αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις αλλοδαποί τουρίστες από τη Γερμανία. Στη συνέχεια, οι Έλληνες συνεπλάκησαν με τους αλλοδαπούς, προκαλώντας σε αυτούς σωματικές βλάβες καθώς και φθορές στο όχημά τους, ενώ επιπλέον κατά τη διάρκεια της συμπλοκής επέδειξαν και μαχαίρι. Από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις και έρευνες σε οικίες καθώς και άλλους χώρους των συγκεκριμένων προσώπων. Τελικά, οι κατηγορούμενοι παραδόθηκαν σε αστυνομικούς που εκτελούσαν περιπολία σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου και ο ένας συνελήφθη με βάση το ένταλμα σύλληψης του. Ο δεύτερος εμπλεκόμενος προσήχθη και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κων Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της ανάκρισης. Επιπλέον, εντοπίστηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν οι κατηγορούμενοι και μεταφέρθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου για τα περαιτέρω.

Τη σύλληψη των δύο δραστών έκανε γνωστή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, με ανάρτησή του στο διαδίκτυο. Σε βάρος τους εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα.

 

Νεκτάριος Ανδριόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα