back to top
18.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

18.8 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κορμπεράν: «Υπάρχει βελτίωση, αλλά έχουμε δρόμο»

Διαβάστε επίσης

Ευχαριστημένος αλλά όχι εφησυχασμένος από το βαθμό αφομοίωσης των στοιχείων που θέλει από τους παίκτες του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Κάρλος Κορμπεράν στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα playoffs του Europa League.

Ο Ισπανός τεχνικός προανήγγειλε κάποιες αλλαγές, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει επιθετικά.

Αναλυτικά ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε για:
-το αν θα περιμένουμε πολλές αλλαγές και αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα: «Κάποιες αλλαγές θα γίνουν, κάποιοι άλλοι παίκτες θα είναι ίδιοι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε 11 παίκτες που θα είναι έτοιμοι τακτικά και ψυχολογικά για αυτόν τον αγώνα».

-το αν διακρίνει βελτίωση ως προς αυτά που θέλει από τους παίκτες του: «Αυτό που βλέπω είναι πως η ομάδα έχει κάνει βήματα για να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Είναι προφανές πως ακόμη δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά είναι επίσης προφανές πως έχουμε προοδεύσει προς τη σωστή κατεύθυνση».

-τις διαφορές που περιμένει σε σχέση με το πρώτο ματς: «Δεν θα υπάρχουν μεγάλες διαφορές, γιατί πρόκειται για δύο ομάδες που τους αρέσει να έχουν την μπάλα και να παίζουν ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να το κάνει. Η πρόθεσή μας είναι να επιτεθούμε, γιατί δημιουργώντας ευκαιρίες είσαι πιο κοντά στο γκολ, ενώ αμυντικά δεν θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο να μας απειλήσει».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα