back to top
16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

16.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Xωρίς ρεύμα από το πρωί οι Σποράδες λόγω προβλημάτων σε νέο υποσταθμό 2

Διαβάστε επίσης

Χωρίς ηλεκτροδότηση έχουν μείνει από τις 7.15 το πρωί η Σκιάθος, η Σκόπελος και η Αλόννησος εξαιτίας βλάβης στον νέο υποσταθμό του ΑΔΜΗΕ στην Εύβοια, απ’ όπου ηλεκτροδοτούνται όλα τα νησιά των Σποράδων.

Η διακοπή έχει προκαλέσει γενικό black out στα νησιά που αυτή την περίοδο βρίσκονται στην κορύφωση του τουριστικού ρεύματος και είναι γεμάτα από χιλιάδες ξένους τουρίστες, αλλά ευτυχώς η διακοπή έχει σημειωθεί πρωινές ώρες και προς το παρόν δεν επηρεάζει σε μέγιστο βαθμό τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα νησιά.

Το πρόβλημα που παρουσίασε ο νέος υποσταθμός στην Εύβοια,ίσως να οφείλεται και στη σφοδρή βροχόπτωση που επικρατεί από το πρωί στα νησιά και στη Βόρεια Εύβοια.

Ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας δήλωσε ότι “είμαστε χωρίς ρεύμα για πάνω από 3 ώρες και ευελπιστούμε ότι θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σύντομα,ώστε να επανέλθει η κανονικότητα στη ζωή μας,γιατί τα προβλήματα θα εμφανιστούν όσο περνούν οι ώρες”.

Συνεργεία τεχνικών της ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις Σποράδες με ενεργοποίηση του εφεδρικού συστήματος του παλαιού δικτύου από το Λαύκο του Πηλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα