back to top
18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

18.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κατρίνης: Πρόβλημα για την πολιτική σταθερότητα και την ομαλότητα της χώρας ο κ. Μητσοτάκης

Διαβάστε επίσης

Πλήρη διαλεύκανση της παρακολούθησης Ανδρουλάκη με κάθε τίμημα πριν από τις εκλογές ζήτησε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κατρίνης, κάνοντας λόγο για τη λειτουργία ενός παρακρατικού μηχανισμού υπό την καθοδήγηση του Μεγάρου Μαξίμου που ήθελε να θέσει σε ομηρία μια ολόκληρη παράταξη.

Επίμονη ήταν η ερώτηση του Μιχάλη Κατρίνη στον πρωθυπουργό να πει δημοσίως για ποιο λόγο παρακολουθούσε το Νίκο Ανδρουλάκη, εκτιμώντας ότι τελικά δεν θα το κάνει γιατί δεν υπήρχε κανένας λόγος εθνικής ασφάλειας.

«Καλέσατε τον Νίκο Ανδρουλάκη για να τον γνωριστείτε, αφού όμως πρώτα τον παρακολουθούσατε, αλλά δεν μπαίνει σε παζάρια ούτε είναι βολικός εταίρος μαζί σας ούτε με τον κ. Τσίπρα που τώρα εμφανίζεται τιμητής, ανέφερε ο κ. Κατρίνης .

«Ο κύριος Μητσοτάκης έχει χάσει την έξωθεν καλή μαρτυρία. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, δε διαθέτει αξιοπιστία. Έχει θέσει την πολιτική του επιβίωση πάνω από τη χώρα και τους δημοκρατικούς θεσμούς. Συνιστά πρόβλημα για την πολιτική σταθερότητα και την ομαλότητα της χώρας, όχι μόνο σήμερα αλλά και στο μέλλον» τόνισε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.

Κατέθεσε επίσης αίτημα του κόμματός του να προσκομιστεί ο πλήρης φάκελος της νόμιμης επισύνδεσης του κινητού τηλεφώνου του Ν. Ανδρουάκη με όλα τα στοιχεία και τα σχετικά εγγραφα που προκάλεσαν την άρση των επικοινωνιών του.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα