back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 07:00

Διαβάστε επίσης

Κλιμακώνει τις παραβιάσεις του εθνικού μας εναέριου χώρου η Τουρκία. Στις 9 και 34, χθες βράδυ, τουρκικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσης, παραβίασε τον εθνικό εναέριο χώρο και πέταξε πάνω από την Κανδελιούσα Νισύρου.

Είχαν προηγηθεί άλλες δύο υπερπτήσεις στην Κανεδλιούσα το πρωί του Σαββάτου και μία πάνω από τα Λέβιθα.

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 11 χθες βράδυ σε θάλαμο covid, στο ισόγειο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου. Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής. Δέκα οκτώ πυροσβέστες με 8 οχήματα έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν άμεσα τη φωτιά χωρίς να επεκταθεί. Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται.

Για κίνδυνο ακτινοβολίας και πυρκαγιάς προειδοποιεί η κρατική εταιρία πυρηνικής ενέργειας της Ουκρανίας, Energoatom, σχετικά με τον πυρηνικό ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό της Ζαπορίζια, λόγω των βομβαρδισμών στην περιοχή, για τους οποίους αλληλοκατηγορούνται Μόσχα και Κίεβο.

Το βρετανικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει έξι υποβρύχια drones στην Ουκρανία για να τη βοηθήσει να εξουδετερώνει θαλάσσιες νάρκες που έχουν ποντιστεί από τη Ρωσία στα ανοικτά των ακτών της. Για τον χειρισμό τους, θα εκπαιδευτούν μέλη του ουκρανικού Ναυτικού από στρατιωτικούς της Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των θυμάτων στην πόλη Νόιε Μπάιγερλαντ, στη νότια Ολλανδία, όπου ένα φορτηγό παρέσυρε τους παρευρισκόμενους σε υπαίθριο μπάρμπεκιου. Οι πληροφορίες μιλούν για τουλάχιστον τρεις νεκρούς και πολλούς τραυματίες. Ασαφές παραμένει και το τι προκάλεσε το δυστύχημα.

Τα αποτελέσματα της Ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση εντοπισμού δύο σορών σε προχωρημένη σήψη, που βρέθηκαν στην παραλία Φυκιό στο Κάτω Κουφονήσι. Εκτιμάται ότι πρόκειται για έναν ενήλικα και έναν έφηβο, που εικάζεται ότι ήταν νεκροί για περισσότερο από ένα χρόνο.

Κλειστοί θα παραμείνουν και σήμερα οι σταθμοί της γραμμής 3 του Μετρό “Νίκαια”, “Κορυδαλλός” και “Αγία Βαρβάρα”, λόγω δοκιμών ενόψει της επέκτασης της γραμμής προς Πειραιά. Οι επιβάτες εξυπηρετούνται από την προσωρινή λεωφορειακή γραμμή “Χ50 Αγ. Μαρίνα – Νίκαια”.

Στην αθλητική επικαιρότητα και τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ στις 7 παίζουν: Παναιτωλικός – Άρης. Στις 9: ΟΦΗ – Παναθηναϊκός και στις 10 παρά τέταρτο: ΠΑΟΚ – Ατρόμητος. Χθες: ΠΑΣ Γιάννενα – Λαμία 1-1 και ΑΕΚ – Βόλος 0-1.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική ομάδα Πόλο των κορασίδων, στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ουγγαρία

Και ο καιρός.

Γενικά αίθριος στην Αττική, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα