back to top
20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 18:00

Διαβάστε επίσης

Ουρές χιλιομέτρων στο ρεύμα εισόδου των δύο εθνικών οδικών δικτύων όπου οι εκδρομείς του Αυγούστου και του Σαββατοκύριακου επιστρέφουν στο κλεινόν άστυ.

Επίσης με πληρότητα που αγγίζει το 100% επιστρέφουν τα πλοία στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας,

Στα ύψη παραμένει το πολιτικό θερμόμετρο, με αφορμή την υπόθεση των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων. Αύριο θα συνεδριάσει εκ νέου η Ολομέλεια, για να εγκρίνει ή όχι την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, με σημείο αιχμής, το χρονικό εύρος της διερεύνησης.

Μοιραίο αποδείχθηκε το μπάνιο για έναν 15χρονο στα Νέα Φλογητά Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο έφηβος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του, για να διαπιστωθεί λίγη ώρα αργότερα ο θάνατός του.

Παρεμβάσεις για την στήριξη των 700.000 νοικοκυριών που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο προανήγγειλε ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, σημειώνοντας ότι για όσο χρειαστεί θα υπάρχει στήριξη, απέναντι στην εκρηκτική αύξηση των τιμών ενέργειας. Αναφορικά με το ηλεκτρικό ρεύμα, ο κύριος Σκρέκας τόνισε, σε συνέντευξή του ότι η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι θα ανακτά από 80 έως 90% της αύξησης σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Τα σχολεία θα ανοίξουν με τα ηπιότερα δυνατά μέσα, γιατί πλέον έχουμε επιστρέψει στην κανονικότητα, δήλωσε σήμερα σε συνέντευξή της η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Όσον αφορά για το πρωτόκολλο που θα ισχύει ή τη διενέργεια self test από μαθητές και εκπαιδευτικούς, η κυρία Κεραμέως δήλωσε ότι «πάμε σε όσο το δυνατόν μια πιο κανονική σχολική χρονιά.

Στην καταγγελία ότι ανταποκριτής ξένου Μέσου Ενημέρωσης παρουσιάστηκε ως μεταφραστής για να εισχωρήσει στο ΚΥΤ Φυλακίου και να πάρει συνεντεύξεις από τους 38 μετανάστες που εντοπίστηκαν πριν από μερικές ημέρες στον Έβρο, προχώρησε το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Ο εν λόγω δημοσιογράφος επέλεξε συνειδητά τον εμπαιγμό των ελληνικών αρχών, ενώ σημειώνεται ότι «το υπουργείο Μετανάστευσης, θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του

Στο επίκεντρο των ρωσωουκρανικών αντιπαραθέσεων εξακολουθεί να βρίσκεται ο πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια.

Το ρωσικό πυροβολικό βομβάρδισε ουκρανικές πόλεις στην άλλη πλευρά του ποταμού από τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια στη διάρκεια της νύχτας, δήλωσαν σήμερα τοπικοί αξιωματούχοι ενώ το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν πάλι τις τελευταίες 24 ώρες την περιοχή γύρω από τον σταθμό, μόλις μία ημέρα αφότου η Μόσχα και το Κίεβο αντάλλαξαν κατηγορίες για στοχοποίηση του μεγαλύτερου πυρηνικού σταθμού της Ευρώπης, που προκάλεσαν μεγάλη διεθνή ανησυχία. Ωστόσο η ουκρανική εταιρία πυρηνικής ενέργειας Energoatom ανέφερε ότι δεν έχει οποιεσδήποτε νέες πληροφορίες για επιθέσεις στην περιοχή του σταθμού.

Νεκρός με τραύμα από όπλο εντοπίστηκε ένας 64χρονος στην αυλή του σπιτιού του στην περιοχή της Άνω Περαίας στη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, προκειμένου να διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες του αιματηρού επεισοδίου.

Αντιδήμαρχος του Δήμου Ζίτσας είναι τελικά ο άνθρωπος που έσερνε τον γάιδαρο για περίπου ένα χιλιόμετρο με το αγροτικό του αυτοκίνητο, υποβάλλοντας το ζώο σε έναν απίστευτο βασανισμό. Ο 63χρονος συνελήφθη στο σπίτι που διαμένει και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζίτσας. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι πρόκειται για ατύχημα

Στην αθλητική επικαιρότητα και τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ

στις 7 παίζουν: Παναιτωλικός – Άρης.

Στις 9: ΟΦΗ – Παναθηναϊκός και

στις 10 παρά τέταρτο: ΠΑΟΚ – Ατρόμητος.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος για αύριο με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα