back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη από το US Open

Διαβάστε επίσης

Την ήττα με 2-1 σετ γνώρισε η Μαρία Σάκκαρη από την Κινέζα Γουάνγκ και αποκλείστηκε από το US Open.

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά και η Μαρία Σάκκαρη αποχαιρέτησε πρόωρα το US Open. Η 27χρονη Ελληνίδα αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο του τουρνουά από την Σιγιού Γουάνγκ.

Οι δύο αθλήτριες μπήκαν στο ματς με αρκετά λάθη και έτσι δεν άργησαν να έρθουν τα break. Πρώτα η Σάκκαρη έσπασε το σερβίς της Γουάνγκ, για να απαντήσει αμέσως η Κινέζα για να γίνει το σκορ 3-2. Το επόμενο break ήρθε και πάλι για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια η οποία σέρβιρε για κλείσει το πρώτο σετ με 6-3.

Το δεύτερο σετ ήταν δραματικό σε εξέλιξη με τις δύο αθλήτριες να κάνουν έναν άτυπο διαγωνισμό break. Πρώτη το έκανε η Γουάνγκ για να προηγηθεί με 3-1 και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για το 4-1. Το ίδιο έπραξε και η Σάκκαρη πριν αρχίσουν τα διαδοχικά breaks.

Πρώτη το έκανε η Σάκκαρη για να μειώσει σε 4-3, η Γουάνγκ απάντησε με το ίδιο νόμισμα για το 5-3, στη συνέχεια η Σακ έκανε νέο break και κράτησε το σερβίς της για να φέρει το σετ στα ίσα με 5-5. Τα επόμενα δύο games κατέληξαν όμως στη Γουάνγκ, η οποία με το τρίτο της break έκανε το 7-5 για να στείλει το ματς στο τάι μπρέικ.

Δύο break είχε το ξεκίνημα και του τρίτου σετ. Πρώτα το έκανε η Σάκκαρη και στη συνέχεια απάντησε η Γουάνγκ. Από το 3-3 και μετά οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το δωδέκατο game. Εκεί η 21χρονη Κινέζα έκανε το break και σφράγισε τη νίκη της και μαζί τη μεγάλη πρόκριση στον τρίτο γύρο του US Open.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα