back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ν. Σοφιανός: Να καταργηθεί το απαράδεκτο θεσμικό πλαίσιο για τις παρακολουθήσεις

Διαβάστε επίσης

«Μέσα από τη συζήτηση στην Εξεταστική Επιτροπή για το θέμα των υποκλοπών-παρακολουθήσεων, να έρθει στην επιφάνεια το απαράδεκτο θεσμικό πλαίσιο το οποίο δεν βελτιώνεται και πρέπει να καταργηθεί» είπε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στους Γιάννη Λαυράνο και Νίκο Καρούτζο ο Νίκος Σοφιανός μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

«Το ΚΚΕ θα επιδιώξει να πάρει απαντήσεις μέσα από την εξεταστική, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί ότι με τέτοια τεχνολογική εξέλιξη, δεν μπορούν να εντοπιστούν οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των παρακολουθήσεων», πρόσθεσε.

«Πρέπει να αποκαλυφθούν οι ενέργειες που οδήγησαν στην άθλια παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ αλλά και του τηλεφωνικού κέντρου του ΚΚΕ, που στηρίζονται στο άθλιο θεσμικό πλαίσιο που έχουν ψηφίσει τα άλλα κόμματα» ανέφερε.

Υπογράμμισε επίσης ότι «το κρίσιμο είναι η επαγρύπνηση του λαού, γιατί η λογική των υποκλοπών εντάσσεται σε συνολικότερο κατασταλτικό πλαίσιο που αντιμετωπίζει τον λαό σαν εχθρό ενώ είναι ενσωματωμένη και η ευρωπαϊκή κατεύθυνση να θεωρείται ο ριζοσπαστισμός σαν μορφή τρομοκρατίας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα